Ennakko: Perjantaina vieraita pääkaupunkiseudulta

Ennakko: Perjantaina vieraita pääkaupunkiseudulta

TUTO – K-Vantaa 22.11.2013 klo 18.30

TUTO      2. 21gp, 41pts, (77-58)
K-Vantaa 9. 24gp, 31pts, (61-66)

TUTO palaa huiliviikon jälkeen tositoimiin perjantaina kotiottelulla K-Vantaata vastaan. Alkukauden otteluohjelma on TUTOn kantilta edullinen, sillä vantaalaiset ovat pelanneet kolme ottelua TUTOa enemmän. Perjantain peli on Kiekko-Vantaalle viikon toinen. Keskiviikkona joukkue hävisi kotihallissaan Peliitoille jatkoajalla lukemin 3-4.

Perjantain ottelu on joukkueiden kolmas kohtaaminen tällä kaudella. TUTO on voittanut molemmat aikaisemmat ottelut yhteismaalein 6-3. Joukkueet tulevat otteluun päinvastaisista lähtökohdista. TUTO pöllytti viime viikon perjantaina SaPKoa kotihallissaan lukemin 7-2 ja on saanut sen jälkeen levätä ja harjoitella rauhassa alkuviikon ajan. Vantaalaisryhmä pelasi keskiviikkona Tikkurilassa Peliittoja vastaan, joten olosuhteet suosivat perjantaina kotijäällään pelaavaa TUTOa. Mikäli Tuukka Pulliaisen sekä Juuso Hongan johtamat hyökkäysketjut pelaavat perjantaina omalla tasollaan, vantaalaisten ilta tulee olemaan mollivoittoinen.

Seuraa näitä pelaajia

TUTO

Juuso Honka pelasi viime viikon perjantaina ensimmäisen ottelunsa kahteen vuoteen. Pitkään loukkaantumisten kanssa painiskelleen Hongan tekeminen kaukalossa oli läpi ottelun häkellyttävällä tasolla. Honka saalisti avausottelussaan tehot 1+2.

Ensimmäinen ottelu on nyt pelattu ja paikat ovat kunnossa. Se oli minulle tottakai iso asia saada se ensimmäinen peli pelattua ja nyt keskittyminen on huomisessa. Viikon tauko oli minulle henkilökohtaisesti hyvä homma tähän väliin, jotta kroppa sai palautua rauhassa. Pelaaminen on kuitenkin eri asia kuin harjoitteleminen”, Honka tiivistää.

Aki Keinänen pelaa tällä hetkellä erinomaista jääkiekkoa. Mestiksen pistepörssin kärkinimi on tehnyt kahteen viimeiseen otteluun mykistävät viisi maalia. Perjantaina mies viimeisteli kypärätempun.

K-Vantaa

Aaro Peltonen pelannee K-Vantaan maalissa perjantaina. Peltosen alkukausi on ollut hyvä, mutta keskiviikon ottelussa miehelle upposi kuudesta ensimmäisestä laukauksesta kaksi sisään. Peltonen ei  kuitenkaan tästä masentunut, vaan pystyi keräämään itsensä ja pelasi kelpo ottelun. Mikäli K-Vantaa haluaa Marli Areenalta pisteitä mukaansa, Peltosen pitää pelata virheetön peli.

Jarmo Jokila pelasi viime viikolla vanhaa joukkuettaan vastaan LeKi-paidassa ja perjantaina mies pukee ylleen K-Vantaan lohipaidan. Turkulaislähtöinen Jokila on juonikas ja vaarallinen pelaaja. Jokila on viimeistellyt kahteen viime otteluun kolme maalia.

”Toivottavasti menisi vaikka ylilatautumisen puolelle”

TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen kävi torstaisessa tiedotustilaisuudessa läpi tulevaa kamppailua. 

Kaksi viikon mittaista taukoa tässä nyt on ollut ja me ollaan harjoiteltu se aika tehokkaasti. Erikoistilannepelaamiseen ollaan keskitytty jääharjoittelussa paljon. Kyllähän pelaajat mieluummin pelaavat, joten nyt tulee sitten viikonloppuna heti tuplapeli. Toivottavasti menisi vaikka ylilatautumisen puolelle”, Lehkonen naurahtaa.


Ottelu alkaa Marli Areenalla kello 18.30. Ottelun voit katsoa suorana myös Elisa Viihteestä. Liveraportointia ottelusta luvassa TUTOn sosiaalisen median kanavilla.

Tervetuloa hallille!

Tilastot

 

Juuso Honka, Ika Lehkonen ja Patrik Parkkonen lähtevät levänneinä K-Vantaan kaatoon.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää