Ennakko: Marli Areenalle tulee perjantaina vieraita Joensuusta

Ennakko: Marli Areenalle tulee perjantaina vieraita Joensuusta

TUTO Hockey – Jokipojat 29.11.2013 klo 18.30

TUTO     2. 24gp, 46pts, (82-64)
Jokipojat 8. 23gp, 35pts, (70-68)

TUTO kohtaa perjantai-iltana Jokipojat toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu joukkueiden välillä pelattiin syyskuun lopulla Joensuussa ja silloin Jokipojat oli parempi maalein 5-3.

TUTO pelasi keskiviikkona hyvän pelin Vaasassa. Kärkikamppailu oli erittäin tasainen ja TUTO onnistui voittamaan ottelun jatkoajalla Antti Virtasen maalilla. Kimmo Meriläinen pelasi loistavan kamppailun Vaasassa ja jatkaa maalilla myös perjantaina.

En näe mitään syytä lähteä vaihtamaan Meriläistä tällä hetkellä. Kimmo on ottanut todella isoja pelillisiä harppauksia tällä kaudella ja pelaa nyt varmaotteisesti ja rauhallisesti”, summaa päävalmentaja Ismo Lehkonen.

Jokipojat pelaa perjantaina viikon ensimmäisen ottelunsa, joten hyvin levännyt joensuulaisryhmä tulee varmasti tarjoamaan TUTOlle kunnon vastuksen.

Meillä on nyt mahdollisuus nousta takaisin sarjakärkeen. Joukkue tietää sen ja se on hyvä motivaattori perjantain otteluun. Vastassa tulee olemaan sarjan fyysisin joukkue”, kertoo Lehkonen.

Jokipoikien tehoilu on levännyt pääosin Mikael Ruohomaan ja Sami Blomqvistin varassa. Kyseiset herrat ovat nakutelleet yhteensä 47 tehopistettä ja molemmat pelaajat olivat isossa roolissa myös ensimmäisessä pelissä TUTOa vastaan.

Kiinnitä katseesi

Juha-Matti Rautajoki pelasi jälleen Vaasassa fyysistä kiekkoa. Rautajoki repii ja raastaa vaihdosta toiseen ja sai Sportin puolustajat hermostumaan lähes joka vaihdossa.

Kimmo Meriläisen peli oli Vaasassa rauhallista ja virheetöntä. Meriläinen on saanut otteisiinsa kaivattua tasaisuutta ja pystyy nyt torjumaan huipputasolla kovia joukkueita vastaan. Meriläinen oli keskiviikon voiton takuumies.

Jokipoikien maalivahtipeli on ollut viime peleissä hyvää. Daniel Spence on sarjan maalivahtitilastossa kolmantena torjuntaprosentilla 91,72%.

Kokoonpanoon pieniä muutoksia

Roni Viirlas palaa takaisin joukkueen vahvuuteen ja on kokoonpanossa perjantaina. Tony Vidgren huilaa varotoimenpiteenä. 

Vidgren sai Vaasassa tällin olkapäähänsä ja huilaa perjantaina. Ei siellä mitään pahempaa vammaa ole. Jos pelattaisiin pleijareita, Vidgren pystyisi pelaamaan. Viirlas tulee tilalle ja myös Juuso Honka pelaa perjantaina”, Lehkonen summaa.

Lopullinen kokoonpano julkaistaan perjantaina.

Ottelu alkaa perjantaina kello 18.30. Hallin ovet aukeavat 1,5 tuntia ennen pelin alkua ja ravintolat palvelevat läpi tapahtuman.  Ottelu on katsottavissa suorana myös Elisa Viihteeltä.

Muistathan, että tähänkin otteluun saa ennakkoon edullisemmin. Ennakkoliput voi ostaa vaikkapa tästä. Ennakkolippujen myynti päättyy perjantaina klo 17.00.

 

Anton Kokkonen, Ismo Lehkonen ja Juha-Matti Rautajoki lupaavat Jokipojille tukalat oltavat.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää