ENNAKKO: Marco Tuokko debytoi kovassa ketjussa

TUTO kohtaa keskiviikkona kotihallissaan JYP-Akatemian. Joukkueet kohtaavat tänään neljättä kertaa tällä kaudella ja aikaisemmista otteluista TUTO on voittanut kaksi. TUTOn ykköskenttä on tänään äärimmäisen mielenkiintoinen ja spektaakkelia kannattaa tulla ehdottomasti seuraamaan paikan päälle.

JYP-Akatemia on tällä hetkellä Mestiksessä sarjan viimeisenä majaileva joukkue. Eroa toiseksi viimeisenä olevaan SaPKoon on kaksi pistettä, joten jyväskyläläisillä on varmasti nälkää nousta pois jumbopaikalta.

Akatemian peli on viime aikoina ollut pirteämpää ja joukkue on pystynyt voittamaan koviakin vastustajia. Viime viikolla joukkue kohtasi Jukurit kahdesti ja voitti peleistä toisen. Tammikuun aikana JYP-Akatemia onnistui kaivamaan pisteen myös HCK:lta, joten kolmesta viime pelistä joukkueella on kasassa neljä pistettä.

TUTOn viime viikko oli kokonaisuudessaan synkkä. Joukkue pelasi kolme vieraspeliä ja onnistui saamaan niistä mukaansa vain yhden pisteen. Tämän illan kotipelin jälkeen joukkue pelaa jälleen kolme vieraspeliä putkeen, joten näyttöhalut kotiyleisölle ovat takuulla korkeat.

HCK meni viime viikolla TUTOn ohi sarjakakkoseksi. Keravalaiset ovat pelanneet yhden ottelun TUTOa enemmän ja piste-eroa joukkueiden välillä on kaksi pinnaa. TUTOlla on tänään mahdollisuus nousta takaisin kärkikaksikkoon ja tätä mahdollisuutta Ismo Lehkosen suojatit eivät halua jättää käyttämättä.

TUTOlla tänään poikkeuksellisen mielenkiintoinen ykkösketju

Tänään nähdään Marli Areenalla odotettu debyytti, kun Marco Tuokko vetää sinipaidan päälleen. 34-vuotias RNK:n kasvatti nähdään tänään ykköskentässä, jota johtaa toinen mielenkiintoinen nimi, Aki Kangasmäki.

Isokokoinen Kangasmäki on TUTOssa lainalla toistaiseksi Rauman Lukosta. Mestis ei ole Kangasmäelle vieras paikka, sillä mies on ollut lainalla Mestiksessä jokaisella kaudellaan aikuisuransa aikana. Kangasmäen aikaisemmat lainaseurat ovat olleet Hokki ja Sport. 24-vuotias raumalainen on tehnyt Mestiksessä pelaamissaan 76 ottelussa 42 maalia.

TUTOn kokoonpano 15.1.

Vaihda TPS:n kausikortti TUTO-korttiin!

Mestiksen mestaruudesta kamppaileva TUTO Hockey haluaa tarjota kaikille turkulaisen jääkiekon ystäville mahdollisuuden nähdä voittavaa lätkää. Tammikuun aikana pelattavissa TUTOn kotiotteluissa voi HC TPS:n kausikortin vaihtaa lippuluukulla TUTO-korttiin, ilmaiseksi.

Kausikorttitarjous on ensimmäistä kertaa voimassa tänään. TPS:n kausikortti jätetään lippuluukulle ja tilalle saa TUTO-kortin, jolla pääsee katsomaan sinipaitojen loput runkosarjan kotimatsit.

Ottelu seurattavissa tutuilla kanavilla

Ottelun voit katsoa livenä jälleen Elisa Viihteestä. TUTOn Twitteriin paukutetaan jälleen liveseurantaa ja erätaukoraportit tulevat luettaviksi TUTOn Fb-sivuille. Otteluraportti luettavissa ottelun jälkeen nettisivuillamme. Ottelu alkaa Marli Areenalla klo 18.30.

Liput TUTO Hockey – JYP-Akatemia-otteluun voit hankkia ennakkoon edullisemmin tästä.

 

Marco Tuokolla ja Ikalla oli hauskaa ottelun ennakkopressissä.

Jaa eteenpäin:

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää