ENNAKKO: Kupittaalla pelataan itsenäisyyspäivänä klassikko-ottelu

TUTO-Jukurit 6.12.2013 KLO. 16.00

TUTO 1. 27gp, 52pts, (92-73)
Jukurit 5. 27gp, 46pts, (85-72)

 

TUTO saa itsenäisyyspäivävieraita Mikkelistä. LeKi-voitolla takaisin sarjakärkeen noussut kotijoukkue kohtaa ottelussa Jukurit. Mikkeliläisryhmä on Mestiksessä tällä hetkellä viidentenä. TUTO on kohdannut hallitsevan mestarin kahdesti tällä kaudella ja voittanut molemmat kohtaamiset. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo. 16.00.

 

Jukurit ovat pelanneet viime aikoina erittäin tasaisia otteluita. Joukkue voitti tiistaina JYP-Akatemian kotihallissaan vasta rankkareilla ja viime viikonloppuna joukkue pelasi maalin pelit K-Vantaan ja SaPKo:n kanssa.

Jukurit erottivat alkuviikosta pitkäaikaisen päävalmentajansa värikkäiden vaiheiden jälkeen. Jarno Pikkarainen ei siis luotsaa enää Jukureita, vaan vetovastuun kantaa Timo Turunen. Pikkarainen oli käynyt käsiksi joukkueen pelaajaan viime viikonloppuna mikkeliläisravintolassa. Jukurit tiedottivat asiasta myöhään tiistai-iltana.

Kyllä tämä harmittaa aivan hirvittävästi, mutta meillä ei ollut mitään muita vaihtoehtoja. Ravintolassa tapahtunut välikohtaus sotii kaikkia Jukurien arvoja vastaan.”, Kertoo Jukurien puheenjohtaja Jukka Toivakka Ilta-Sanomien nettisivuilla.


Jukurien pelaajistoon tämä ei voi olla vaikuttamatta, joten TUTOn on lyötävä täysi höyry päälle heti ottelun alusta asti.
TUTO pelasi keskiviikkona kotihallissaan LeKiä vastaan ja voitti ottelun 3-1. Voitolla TUTO nousi takaisin sarjakärkeen ja perjantaina joukkueella on mahdollisuus vankistaa asemiaan sarjajohdossa.

 

Seuraa näitä pelaajia


Anton Kokkonen ja Antti Pusa pelaavat erinomaisesti yhteen. Ketjun täydentää erittäin hyvin Aleksi Rutanen, joka onnistui maalinteossa LeKiä vastaan. Kaikki ketjun pelaajat ovat nopeita ja erittäin taitavia, joten Jukurien puolustuksella tulee olemaan täysi työ saada pidettyä miehet pois maalipaikoilta. Kokkosen ketju loi LeKi-pelissä ylivoimaisesti eniten maalipaikkoja hyökkäyspäässä.


Tadeas Galansky on pelannut Jukurien maalilla viime aikoina hyvin. 195-senttinen Tsekkivahti on Mestiksen torjuntatilastossa tällä hetkellä sijalla 7. Parikymppinen veskari on pelannut kaksi viimeistä ottelua torjuntaprosentilla 93,75.

 


Veikkaus-kortilla kaksi pääsylippua otteluun yhden hinnalla


Nopeimmille Veikkaus-korttia näyttäville kiekkofaneille on itsenäisyyspäivän ottelussa luvassa hyvä tarjous. Sata ensimmäistä saa Veikkaus-kortilla kaksi aikuisten pääsylippua yhteensä 15 eurolla. Etu on voimassa ainoastaan Marli Areenan lipunmyynnissä klo. 14.30 alkaen.


Mikäli olet estynyt pääsemään hallille, ottelua voit seurata Jani Säterin selostamana Elisa Viihteeltä.
http://online.elisaviihde.fi/mestis/

Liveraportointia luvassa jälleen TUTOn Twitterissä sekä erätaukopäivitykset luettavissa Facebookissa.

 

Huomioithan, että ottelu alkaa jo klo. 16.00. Tervetuloa hallille.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää