Ennakko: KooKoo vieraaksi kotiluolaan

TUTO Hockey – KooKoo 11.10.2013 klo 18.30

Perjantai-iltana pelataan Turussa mielenkiintoinen Mestis-ottelu. Sarjakärjessä porskuttava TUTO saa vieraakseen KooKoon. Kouvolalaisten kausi on alkanut odotuksiin nähden alavireisesti ja joukkue onkin valunut sarjataulukossa jo yhdeksänneksi.

Kotijoukkue TUTO tulee otteluun hyvässä tikissä. Joukkue on pääosin terve ja onkin voittanut nyt viidestä viime ottelustaan neljä. Tommi Virtanen jatkaa kotijoukkueen maalilla perjantaina. Virtanen pelasi hyvän ottelun keskiviikkona Vantaalla. Virtasen selän taakse lyötiin mustaa vain kertaalleen ja mies toimikin voiton takuumiehenä pitäen TUTOa pystyssä ottelun vaikeilla hetkillä. Vantaa-ottelu oli Virtasen ensimmäinen todella hyvä matsi sairastelun jälkeen, joten myös tänään on lupa odottaa hyvää matsia ”Turun Jonathan Quickiltä”.

KooKoo puolestaan pelaa tänään vasta viikon ensimmäisen ottelunsa, joten vierasjoukkue saattaa tulla ottelun alun erittäin kovaa. Sarjan kalleimpiin kuuluva kouvolalaisjoukkue voitti edellisessä ottelussaan kotonaan SapKon lukemin 3-1, joten vierasjoukkue haluaa jatkaa voittoputkeaan tänään Kupittaalla. KooKoolla on ollut pienimuotoisia maalinteko-ongelmia alkukaudella ja joukkue onkin tehnyt ottelua kohden vain 2,66 maalia. Illan kotijoukkue TUTO on iskenyt 10 pelatussa ottelussa 3,4 maalia per ottelu. KooKoolle on puolestaan tehty omiin vähemmän maaleja kuin TUTOlle. Todennäköisesti viime kauden välieräkaksikko pelaa Turussa melko runsasmaalisen kamppailun.

Maalivahtipeli tulee olemaan tänään vedenjakaja

KooKoo ei ole vielä julkaissut illan kokoonpanoaan, joten pelaava maalivahti on vielä arvoitus. Kaiken järjen mukaan KooKoon maalilla pitäisi olla tänään Kristian Järvinen. Turkulaislähtöinen Järvinen on ollut alkukaudella erittäin hyvä ja miehen torjuntaprosentti on huikea 94,74%.

Juha Juujärvi saattaa kuitenkin luisteluttaa tolppien väliin pitkäaikaisen luottomiehensä Mikko Rämön. Mestiksen maalivahtitilastoja pitkään dominoinut Rämö on ollut alkukaudesta melkoisessa syväjäässä. Rämön torjuntaprosentti on tällä hetkellä vaatimaton 88,55%. Jokainen Mestistä viime vuosina seurannut tietää kuitenkin millainen mies on Mikko Rämö, kun hän on pelipäällä. Rämö pystyy parhaimmillaan voittamaan otteluita käytännössä yksinään.

Tommi Virtanen puolestaan on pystynyt harjoittelemaan nyt laadukkaasti ja on valmis pelaamaan isojakin ottelumääriä. Virtasen torjuntaprosentti on tällä hetkellä hieman yli 90% ja Virtanen antaa joka ilta joukkueelleen mahdollisuuden pelata voitosta.

Kiinnitä katseesi näihin pelaajiin

TUTO

Mikael Salmivirta: Salmivirta on pelannut viimeiset ottelut erinomaisesti. Salmivirran ketju (Palonen/Rautajoki) on pelannut hyvin molemmissa kenttäpäädyissä. Salmivirta tuo laituriparin keskelle kaivattua rauhallisuutta ja tasapainoa. Tämän ketjun pelinrakentaminen lepää Salmivirran harteilla.

Aleksi Rutanen: Rutanen pelaa tällä hetkellä erittäin hyvässä ketjussa ja mies on vastannut huutoon kiitettävästi. Rutanen iski Vantaalla keskiviikkona kaksi maalia ja tänään on lupa odottaa lisää täkyjä. Tarjoilusta Rutaselle vastaa Vainiola ja Virtanen.

KooKoo

Santtu Huhtala: KooKoon tehot ovat levänneet Santtu Huhtalan kapeilla harteilla. TPS-kasvatilla on kasassa tällä hetkellä tehot 5+4 ja jos miehelle aukeaa tilaa, tehoja tulee lisää. Taitava ja juonikas pelaaja, joka pitää saada pidettyä poissa maalipaikoilta.

 

Kiekko tippuu jäähän klo 18.30. Hallilla tänään Fintoton pelipiste, josta on mahdollisuus ostaa pikapelejä. Ottelun jälkeen hallilla jaetaan Nivean tuotteita. Hallin ovet aukeavat tuttuun tapaan klo 17.30.

 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää