Ennakko: Keskiviikkona viimeinen pyristys ennen maajoukkuetaukoa

Ennakko: Keskiviikkona viimeinen pyristys ennen maajoukkuetaukoa

TUTO 1.  18gp, 36pts, 63-49, (9-8)
HCK  8.   17gp, 25pts, 53-49, (13-5)

TUTOn viimeinen ottelu ennen loppuviikon maajoukkuetaukoa mitellään keskiviikkona Keravan jäähallissa, kun joukkue kohtaa HCK:n. Joukkueet saalistivat revanssiviikonlopusta saman verran pisteitä ja molemmat haluavat varmasti lähteä tauolle kolmen lisäpisteen kera.

HCK kohtasi revanssiviikonloppuna KooKoon kahdesti. Joukkue onnistui voittamaan otteluista toisen rankkareilla ja saalisti näin kaksi pistettä viikonlopusta. TUTOn viikonloppu Sportia vastaan tuotti identtisen määrän pisteitä. Sport lähti lauantaina Kupittaalta värikkäiden vaiheiden jälkeen kolme pinnaa rikkaampana. Ottelu päättyi lukemiin 2-3.
Keskiviikon peli on TUTOn toinen Keravalla tällä kaudella. Turkulaisryhmä haki ensimmäisestä ottelusta pisteet lukemin 2-5.

Rajusti vahvistunut HCK on pelannut ailahtelevasti

HCK:n pelaajisto on muuttunut viime kaudesta rajusti. Joukkue on paperilla vahva joka osa-alueella. Mikäli HCK saa kunnolla koneensa käymään, kotietu pudostuspeleissä ei ole utopiaa. Toistaiseksi kone on hieman yskinyt.
Keravalla on alkukaudesta ollut Mestiksen paras maalivahtikaksikko, kun Aleksis Ahlqvist ja Ville Husso ovat ottaneet HCK-paidassa mustaa kiinni. Husso on pelannut erittäin hyvin myös pääsarjatasolla, joten loppukausi saattaa mennä pääosin HIFK-paidassa. HCK:n puolustuksesta löytyy kiekollisesti taitavia pelaajia. Etenkin Tero Konttinen ja Vesa Kulmala ovat erittäin vaarallisia ukkoja hyökkäyssuuntaan. Hyökkäyskalusto on Mestikseen erittäin laadukas ja kokenut.

Seuraa näitä pelaajia

TUTO

Nico Manelius on pelannut viime aikoina loistavaa kiekkoa. Tehoja syntyy hyökkäyspäässä tasaisesti ja oma maali pysyy puhtaana. Pakkipari Manelius-Vidgren toimii edelleen erinomaisesti.

Niko Palonen herättää joukkueen pelaamaan, jos siihen tulee tarvetta. Palonen on yksi sarjan monipuolisimmista pelaajista ja mieheltä hoituu niin maalinteko kuin hanskaton ilonpitokin.

HCK

Roope Ranta oli HCK:n kärkihankinta kauden alla. Viime kaudella 47 pistettä Jokipojissa nakutellut Ranta ei ole vielä aivan viime kauden tasolla. Kun HIFK-kasvatin peli alkaa tosissaan kulkea, vastustajilla on ilonaiheet vähissä.

Ottelu käynnistyy Keravalla klo 18.30. Matsi katsottavissa Elisa Viihteessä suorana. Liveraportointia luvassa totuttuun tapaan TUTOn sosiaalisessa mediassa.

Tilastot: mestis.fi

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää