ENNAKKO: HCK keskiviikkona turkulaisten vieraaksi

TUTO kohtaa keskiviikon kotiottelussaan HCK:n. Molemmat joukkueet tavoittelevat kotietua kevään pudotuspeleihin, joten kumpikin tarvitsee pisteitä kirstuunsa. TUTO on ennen illan kamppailua sarjassa toisena ja HCK kolmantena.

HCK:lla on paperilla erittäin kova nippu ja joukkue on tällä hetkellä sarjassa kolmantena. Piste-eroa sarjassa toisena olevaan TUTOon on seitsemän pisteen verran. HCK pelaa hyvällä tasolla ja mistään varsinaisesta yllättäjästä ei voida puhua.

”Tiedettiin jo ennen kauden alkua, että HCK:lla on todella kova nippu kasassa. Kauden edetessä tämä käsitys on sitten vielä vahvistunut”, kertoi TUTO-luotsi Ismo Lehkonen keskiviikon vastustajasta.

HCK on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan kolme. TUTOa vastaan joukkue on pelannut tällä kaudella kolme kertaa ja keravalaiset ovat voittaneet otteluista yhden jatkoajalla.

HCK:n tehokolmikko miehittää Mestiksen pistepörssin sijoja 6.-8. Roope Ranta, Kristian Ruisma ja Tomi Mustonen ovat nakutelleet tällä kaudella yhteensä 52 maalia ja 133 pistettä. HCK:n viimeisessä ottelussa Mustonen ampui kolme maalia.

TUTO on pelannut viime aikoina paljon ”maalin pelejä”

TUTO on voittanut kahdeksasta viimeisestä ottelustaan seitsemän. Tämän periodin peleistä kuusi on päättynyt maalin erolla. Maalin erolla päättyneistä otteluista TUTO on onnistunut voittamaan viisi.

TUTOn puolustuspelaaminen on ollut viime aikoina hyvällä mallilla, eikä vastustaja ole päässyt maaleilla herkuttelemaan. Toisaalta TUTOn ylivoimapelaaminen on ollut vaikeaa, joten moni ottelu on päättynyt vähämaalisena. Kahdeksasta viime ottelusta kuusi on päättynyt alle 5,5 yhteismaalin rajan.

Seuraa näitä pelaajia

Tuukka Pulliainen on TUTOn paras pistemies. Pulliainen on palannut pelikuntoon poissaolonsa jälkeen ja mies johtaa TUTOn kakkoskenttää. Keskiviikon otteluun Pulliainen saa rinnalleen jälleen tutun laiturinsa, kun Aki Keinänen palaa kokoonpanoon

”Nyt on mukava pelata, kun ei tarvitse koko ajan pelätä, että jokin paikka sattuu”, kertoi Pulliainen otteluinfossa.

Anrei Hakulinen on tuskaillut viime aikoina maalinteon kanssa. Mies pääsee jalkanopeutensa ansiosta useasti maalipaikoille, mutta viimeistely on ollut vaikeaa.

”Nyt on alkanut sentään harjoituksissa kiekot upota, joten toivottavasti nyt saadaan peleissäkin pikkuhiljaa kiekkoa maaliin”, summasi Hakulinen.

Katso TUTOn kokoonpano tästä.

S-etukortilla keskiviikon otteluun kympillä

Keskiviikon otteluun saat matsilipun S-etukorttia näyttämällä hintaan 10€. Alennuslipun voit ostaa hallin lipunmyyntipisteistä, Wiklundilta, Itäharjun Prismasta sekä Myllyn Prismasta. Normaalin lipun voit hankkia ennakkoon tästä.

Illan peli on myös VeikkausTV-ottelu. Pelin katsomiseen tarvitset Veikkaustilin, jolla on oltava rahaa vähintään 0,01€.

TUTOn sosiaalisen median kanavat välittävät otteluseurantaa illan aikana. Twitteriin paukutetaan liveseurantaa ja erätaukoraportit tulevat luettavaksi TUTOn Fb-sivuille.

 

Tänään kannattaa seurata Refoa ja Tukea.

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää