Elomo jatkaa TUTOn päävalmentajana

TUTO Hockey on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja Miika Elomon kanssa.

Nyt käynnissä oleva kausi on Elomon kolmas kokonainen kausi TUTO Hockeyn peräsimessä. TUTO-pesti alkoi helmikuussa 2016, jolloin hän otti joukkueen komentoonsa kesken kauden.

– Ensimmäisellä täydellä kaudella pelattiin pronssista ja viime kaudella TUTO oli pitkästä aikaa finaaleissa. Tämä kevät näyttää minkälaisen päätöksen tämä kolmen vuoden projekti saa. Nyt ollaan aikataulussa ja aloitetaan taistelu siitä kirkkaimmasta mitalista.

– Sen, että pidempään joukkueessa olleelle päävalmentajalle tarjotaan jatkoa ovat mahdollistaneet hyvät pelaajat ja hyvä joukkue. Se on hieno asia kun organisaatio uskoo, että olen oikea valinta myös jatkossa, Elomo kertoo.
.
Elomo tunnetaan pelaajalähtöisenä valmentajana ja hänen aikanaan joukkueen menestyksen lisäksi moni pelaaja on ottanut henkilökohtaisesti isoja harppauksia eteenpäin urallaan ja seuran sisällä pelaajapolku omista A-nuorista Mestikseen on kasvanut suureksi voimavaraksi.

–  Isossa kuvassa on pystytty seurassa täyttämään myös se tavoite, että TUTOn A-nuoret pelaavat SM-Liigassa. Päivittäinen tekeminen, pelaajien kehittäminen ja sen kautta menestyminen on tuotu arkeen koko organisaatiossa ja siinä on onnistuttu kiitettävästi.
 Olemme ainoa organisaatio Suomessa, joka mahdollistaa selkeän pelaajapolun saman seuran sisällä A-nuorten SM-Liigasta Mestikseen, kommentoi Elomo

 – Tärkeä kuitenkin lisätä, että pysytään tässä hetkessä. Vielä ei ole aika miettiä ensi kautta.
Meillä on tavoitteeksi ennen tätä kautta asetettu mestaruus ja nyt on pohjatyöt tehty niin hyvin, että siihen on mahdollisuus, päättää Elomo.

TUTOn puolivälieräsarja SaPKoa vastaan käynnistyy Savonlinnassa tiistaina. Kotona Kupittaan Marli Areenalla pelataan keskiviikkona 20.3. klo 18:30.

Kuuntele alta lisää Miika Elomon mietteitä jatkosopimuksesta:

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää