Elomo ja Seikola debytoivat TUTO-paidassa tänään

LeKi – TUTO Hockey

Ke 17.2. klo 18.30

Lempäälä

TUTO Hockeyn pelit jatkuvat keskiviikkona Lempäälässä LeKiä vastaan. Uudet hankinnat Teemu Elomo, Markus Seikola ja Oskari Lehtinen debytoivat ottelussa kuluvan kauden osalta. Elomolle ja Seikolalle kyseessä on ensimmäinen peli TUTO-paidassa.

Kotijoukkue LeKi on tukalassa tilanteessa, kun joukkue majailee putoamisviivan alapuolella. TUTOlla taistelu pudotuspelipaikoista on tiukkaa ja niin kotietu kuin putoaminen viivan alapuolellekin on mahdollista.

TUTO on päässyt pelaamaan nyt kolmesti uuden valmennusjohdon alaisuudessa ja tilillä on kaksi voittoa sekä viime pelissä tullut jatkoaikatappio.

”Ollaan nopeutettu peliä ja pelaajille on annettu enemmän tilaa improvisoida sekä reagoida tilanteisiin pelin sisällä”, kommentoi TUTO-hyökkääjä Rasmus Kulmala uuden valmennuksen tuomia muutoksia.

Runkosarjan loppu lähenee ja taistelu sijoituksista on todella tiukkaa. Jokainen piste onkin merkittävä, kun haetaan asetelmia pudotuspeleihin. Nyt on viimeiset hetket laittaa peli siihen kuntoon, että keväällä pelit jatkuvat pitkään.

”Meidän täytyy vielä runkosarjan aikana saada hiottua uudet systeemit, oppia tuntemaan uudet joukkuetoverit sekä ylivoiman tarvitsee parantua”, toteaa Kulmala kehityskohteista.

LeKi on ollut mieluinen vastustaja tällä kaudella

TUTO Hockey ja LeKi ovat kohdanneet tällä kaudella viidesti ja jokaisella kerralla TUTO on poistunut kaukalosta voittajana.

”LeKi taistelee kynsin ja hampain välttääkseen karsinnat, joten jokainen antaa varmasti kaikkensa. Lempääläiset ovat parempi joukkue, mitä sarjataulukko näyttää”, kertoo ”Sege” Kulmala keskiviikon vastustajasta.

Kokoonpano keskiviikon LeKi-otteluun

Hyökkääjät:

5 Moisio – 87 Kulmala – 28 Laine ”A”

55 Taavitsainen – 79 Kuru – 67 Lindsten

49 Elomo – 8 Pulliainen – 66 Lehtinen

11 Tuomainen – 21 Juusela – 61 Sillanpää
 

13. hyökkääjä: 70 Ollikainen
 

Puolustajat:

89 Virkki ”C” – 14 Heinimäki ”A”

2 Tuohilampi – 22 Seikola

40 Linke – 3 Karhu
 

Maalivahdit:

35 Järvinen (AM)

95 Hokkanen
 

TUTOn kotipelit jatkuvat seuraavan kerran perjantaina 19.2. klo 18.30, kun Marli Areenalle vieraaksi saapuu K-Vantaa, joka on Mestiksessä viidentenä viisi pistettä TUTOa edellä. Liput Teemu Elomon, Markus Seikolan ja Oskari Lehtisen kotidebyyttiin voit ostaa ennakkoon TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää