Elomo ja Kiprusoff jatkavat seuraavat kaksi kautta

Kesken viime kauden valmennusvastuun ottanut päävalmentaja Miika Elomo ja hänen aisaparinsa Marko Kiprusoff ovat tehneet vakuuttavaa jälkeä ja seurajohto halusi täten kiinnittää kaksikon TUTO Hockeyn valmennukseen myös kahdeksi seuraavaksi kaudeksi.

”Seuran puolesta on helppo olla erittäin hyvillä mielin valmennuksen jatkosopimuksista. Miika ja ”Kipru” tekevät päivittäin ahkerasti töitä, vaatimustaso sekä laadunvalvonta ovat kovalla tasolla ja ilmapiirin suhteen asiat ovat loistavasti. TUTO on perinteisesti ollut urheilu ensin -organisaatio ja valmennus uskoo vahvasti siihen sapluunaa. Yhteistyö toimii saumattomasti ja nyt valmentajilla on työrauha jatkaa tällä suunnalla myös seuraavat kaudet”, urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola taustoittaa.

Päävalmentaja Miika Elomo on tuoreesta sopimuksesta luonnollisesti äärimmäisen tyytyväinen.

”Hieno homma päästä jatkamaan ainakin vielä kaksi vuotta. Kipru kun on vielä tuossa vierelläni, niin tosi hyvät fiilikset.”

 

Olosuhteet kestävät vertailun Liigaan

TUTO Hockey saa päävalmentajalta kovaa suitsutusta organisaationa ja turkulaisena yhteisönä.

”Organisaatio kestää vertailun Liigaankin, mutta samalla se on riittävän pieni, jotta se haluaa kehittyä päivittäin. Vaikka olenkin päävalmentajana, tässä oppii viikoittain uusia asioita. Kyllä tämä on paras mahdollinen paikka tässä vaiheessa valmentajauraani.”

”Seuralla on hyvä kannattajapohja ja yhteistyökumppaniverkosto kasvaa jatkuvasti. Seura arvostaa turkulaisuutta kaikin tavoin; se on hieno ja terve piirre. Ihmiset ja yritykset ympärillämme tuovat oman eforttinsa tähän toimintaan”, Elomo lisää.

Elomolle on tärkeää saada jatkaa kotikaupungissaan. Miehen oma ura otti ensimmäiset askeleensa nimenomaan Kupittaalla.

”Olen kilpailullinen ihminen ja haluan menestyä. Täällä on mahdollisuus työkalujen puolesta. Kokeneita pelaajia ja tulevaisuuden nimiä, joilla on iso halu mennä eteenpäin. Pelaajia, joilla on oma halu, on helppo työskennellä. Ja yhtä asiaa ei sovi koskaan unohtaa – tää on mun kotikaupunki. Kupittaalla on huippuluokan fasiliteetit urheilulle. Tämä (Kupittaa) oli mulle pienenä se paikka missä otin ensimmäiset isot askeleet kohti ammattilaisuutta.”

Myös Elomon aisaparina jatkava Kiprusoff huokui tyytyväisyyttä:

”Seuran osoittama luottamus tulevia vuosia kohtaan tuntuu jo tässä vaiheessa hyvältä. Tämä varmasti poikii hyviä asioita, kun voimme rauhassa suunnitella organisaationa myös tulevaisuutta. Kenenkään muun päävalmentajan kanssa minä tuskin tulen tätä hommaa ikinä tekemään”, Kiprusoff kertasi.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää