Elmo Aittola ja Tommi Elomo A-nuorten valmennuskaksikko vuoteen 2019 asti – Try out –jakso ensi kauden joukkueeseen huhtikuussa

TUTO Hockeyn A-nuoria viimeiset kaksi kautta valmentanut Elmo Aittola jatkaa tehtävässä myös seuraavat kaksi kautta vuoteen 2019 asti. Aittola jatkaa edelleen myös TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtajana. Kuluvalla kaudella Aittolan aisaparina A-nuorissa valmentaneen Tommi Elomon kanssa on myös tehty kahden vuoden jatkosopimus.

Haluttua pitkäjänteisyyttä

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen on äärimmäisen tyytyväinen valmennuskaksikon jatkosta. Hänen mukaansa tämä on juuri sitä pitkäjänteisyyttä, jota TUTO organisaationa tavoittelee.

”Aittola ja Elomo ovat tehneet hyvää työtä A-nuorten peräsimessä. Viime kaudella A-nuoret voitti runkosarjan ylivoimaisesti ja tällä kaudella loppusijoitus oli kovatasoisessa sarjassa neljäs. Strategiamme mukaisesti haluamme rakentaa organisaatiota pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti tulevaisuutta silmällä pitäen. Työrauhan antaminen pidemmäksi aikaa sekä edustuksen, että A-nuorten valmennuksille on osa tätä pitkäjänteisyyttä. Näen myös, että urheilutoimenjohtajan toimiessa A-nuorten vastuuvalmentajana, on hänellä koko ajan erinomainen tuntuma nuorten edustukseen pyrkivien pelaajien kulloisestakin kehitystilanteesta. A-nuorille taas tämä tarkoittaa sitä, että he antavat joka päivä näyttöjä siitä, missä mennään kehityksessä matkalla kohti miesten Mestis-pelejä. Runkosarjan viimeisissä peleissä viisi A-nuorta pääsi kokeilemaan ja näyttämään tasoaan ja uskonkin, että ensi kaudella näistä osa tulee pelaamaan pelejä miesten Mestiksessä. Edustuksen ja A-nuorten valmennustiimien yhteistyö on myös ollut tiiviimpää ja parempaa kuin kertaakaan minun toimitusjohtajakaudella. Tämän uskon osaltaan auttavan seuran omien juniorien matkaa edustukseen tulevaisuudessa.” 

 

Kiitos ympärillä työskentelevälle tiimille 

Myös A-nuorten kanssa hyvää työtä tehnyt Aittola on mielissään jatkosopimuksesta. Omien sanojensa mukaan päätös jatkaa A-nuorten peräsimessä oli helppo tehdä.

”Olen oikein iloisella mielellä tästä jatkosopimuksesta. Oli helppoa sitoutua suoraan kahdeksi vuodeksi. Luonnollisesti, koska tässä tekee seurassa myös muutakin työtä, omalla kohdallani suurin juttu on, että valmentaminen innostaa joka päivä. Tämä ryhmä, jonka kanssa on kohta kaksi kautta menty, on urheilullisesti hyvällä arvomaailmalla liikenteessä ja tässä on saanut keskittyä valmentamiseen”

Aittola jakaa myös runsaasti kiitosta valmennusparilleen, sekä toteaa edustusjoukkueen jo joulukuussa selvinneet valmennuskuviot helpottavat hänen toimintaansa.

Valmentaja on pelaajia varten ja hienoimmat hetket valmentaja saa kokea, kun nuoret saavat onnistumia. Yksin tätä kokonaiskuormaa ei jaksaisi, joten minulle on erittäin iso arvo siinä, että Miikan (Elomo) ja ”Kiprun” (Marko Kiprusoff) kanssa tehtiin kahden vuoden jatkosopimukset jo joulukuussa. Aivan yhtä lailla tärkeää itselleni on Tommin jatko toisena valmentaja A-nuorissa. Tommi pääsi hyvin mukaan ryhmän toimintaan syksyllä. Olemme molemmat saman ikäisiä ja samanlaiseen maailmaan kasvaneita, joten yhdessä nuorten valmentaminen on helppoa, Aittola jatkaa.

35-vuotias Tommi Elomo valmentaa TUTO:ssa ensimmäistä kauttaan. Pelaajaurallaan Suomessa Mestiksessä ja ulkomailla pelannut Elomo kommentoi jatkoaan seuraavasti:

”Olen erittäin tyytyväinen, että jatkosopimus saatiin aikaiseksi ja jatkumo tulevalle kaudelle ei katkea. On myös hienoa jatkaa TUTOn kaltaisessa organisaatiossa ja toimivassa ympäristössä. Olen erittäin sitoutunut Aittolan sekä edustuksen valmennuksen johdolla kehittämään itseäni valmentajana ja pelaajia eteenpäin kohti miesten pelejä, tässä hienossa lajissa seuraavat kaksi vuotta.  

 

Try out –jakso TUTO Hockeyn A-nuorten joukkueeseen pelikaudeksi 2017-2018 pidetään 13.4.2017 – 15.4.2017. Tiedustelut sähköpostilla osoitteesta elmo.aittola@tutohockey.fi . Ei puhelintiedusteluja.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää