Elias Karvonen TUTOn vahvuuteen

Keskushyökkääjä Elias Karvonen vahvistaa TUTOa loppukauden pituisella sopimuksella. TUTOn poissaolijoiden listaa on myös päivitetty.

TUTO saa Karvosesta rutkasti Liigakokemusta omaavan keskushyökkääjän, joka vasta lähestyy pelaajana parasta ikää. Liigakokemusta Karvonen on  kartuttanut viimeisen kuuden kauden ajan TPS:n paidassa. Otteluita on tuona aikana kertynyt kunnioitettavat 190 ottelua (16+34). Aurajoen toisella puolella sijaitseva Marli Areena ja TUTO-paita ovat myös entuudestaan tuttuja juttuja Karvoselle, joka pelasi TUTO-paidassa lyhyen lainajakson kaudella 2016-17 (10 ottelua 2+9=11 pistettä).

TUTO Hockeyn päävalmentaja Antti Virtanen oli erittäin tyytyväinen, kun Karvosen liittyminen joukkueeseen varmistui.

””Karvonen on erittäin monipuolinen ja fiksu pelaaja. Hän on kovasti töitä tekevä joukkuepelaaja, jonka voi heittää jäälle tilanteessa kuin tilanteessa. Hyvänä aloittajana hän tuo meille ison lisän sentteriosastolle sekä erikoistilanteisiin.”

Tämä viikko treenejä, ensi viikolla tositoimiin

Tämän hetkisen suunnitelman mukaan Karvonen harjoittelee TUTOn mukana tämän viikon ja ajaa itsensä sisään pelirytmiin. Tositoimiin hänen olisi määrä hypätä ensi viikolla, kun TUTO kohtaa KooVeen (ke 21.10. Tampere) ja Kiekko-Espoon (pe 23.10. Marli Areena).

Päivitys terveystilanteeseen

TUTOn kokoonpanosta on tippunut kuluneiden viikkojen aikana useampi pelaaja toipilaiden listalle.Alla on tämän hetkiset arviot poissaoloajoista.

Juho Virtanen poissa peleistä arviolta 4-6 viikkoa
Mikke Levo poissa peleistä arviolta 1-2 viikkoa
Valtteri Virtanen poissa peleistä arviolta 1-2 viikkoa
Ville Nieminen poissa peleistä toistaiseksi

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää