Edustus möyhensi A-juniorit Huviluvan värikuulasodassa

TUTO Hockeyn edustusjoukkue ja A-juniorit ottivat maanantaina mittaa toisistaan värikuulasodan merkeissä. Kokemus oli lopulta valttia tässäkin urheilulajissa.

”Jos en väärin muista, niin edustus vei lukemin 7-3”, kertoi TUTOn edustusjoukkueen kultakypärä Jasper Lindsten.

”Meillä oli ilmeisesti enemmän armeijan käyneitä äijiä. Vastustajalla ei ollut kuin yksi, joten ehkä se oli se syy voittoon.”

Tutolaiset ottivat toisistaan mittaa peräti kahden ja puolen tunnin ajan ja hiki virtasi. Piispanristillä sijaitseva paintball-sisäpeliareena on pohjoismaiden suurin. 1500 neliön kaupunkitaistelukenttä sisälsi myös erikoistehoita savun, valon ja musiikin muodossa.

Huviluvan areenalla pelataan hajoamattomilla Reball-kuulilla, joiden pelituntuma ja koko on sama hajoavan värikuulan kanssa. Nämä kuulat eivät kuitenkaan sotke paikkoja, eivätkä osumat myöskään ole kivuliaita.

”Kivaa oli, eikä hirveästi edes sattunut. Se on kivaa päästä kavereiden kanssa ns. lämimään toisia”, Lindsten naureskeli taiston tauottua.

Tervetullutta vaihtelua

Kuluvan kauden Mestiksessä peräti tehot 5+18=23 iskenyt Lindsten oli paintball-kentällä ensimmäistä kertaa ja suoritus oli aavistuksen heikompi kuin mihin kaukalossa on viime aikoina totuttu.

”Tämä oli eka kerta mulle ja oma suoritus oli aika heikohko. Mutta ehkä ensi kerralla menee vähän paremmin.”

Muidenkin suorituksesta Lindstenillä oli toki sanansa sanottavana.

(Kalle) Hokkanen oli ainakin erityisen huono. ’Andy’ (Anton Ollikainen) oli ihan hyvä ja (Hannu) Kurukin oli vissiin ihan hyvä, vaikken niiden peliä hirveästi katsonutkaan”, virnuili Lindsten.

Värikuulasodan kaltaiset virkistystapahtumat ovat ainakin Lindstenin mieleen näin kesken raskaan kiekkokauden. 

”Olisi parempi, jos näitä olisi enemmänkin. Juuri tällaiset ovat ainakin mun mielestä hyviä tapahtumia, kun ollaan poikien kesken.” 

Huvilupa järjestää paintball- ja laserpelejä Turussa ja lähiympäristössä yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattoman pelikokemuksen, sekä loistavat puitteet pelien, tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Pohjoismaiden suurin paintballareenamme mahdollistaa vauhdikkaat pelit isommillekin ryhmille vuoden ympäri.

Käy tutustumassa Huviluvan verkkosivuihin tai vieraile osoitteessa www.värikuula.fi!

Katso alta kuvakollaasi TUTO Hockeyn paintball-päivästä:

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää