Edustus möyhensi A-juniorit Huviluvan värikuulasodassa

TUTO Hockeyn edustusjoukkue ja A-juniorit ottivat maanantaina mittaa toisistaan värikuulasodan merkeissä. Kokemus oli lopulta valttia tässäkin urheilulajissa.

”Jos en väärin muista, niin edustus vei lukemin 7-3”, kertoi TUTOn edustusjoukkueen kultakypärä Jasper Lindsten.

”Meillä oli ilmeisesti enemmän armeijan käyneitä äijiä. Vastustajalla ei ollut kuin yksi, joten ehkä se oli se syy voittoon.”

Tutolaiset ottivat toisistaan mittaa peräti kahden ja puolen tunnin ajan ja hiki virtasi. Piispanristillä sijaitseva paintball-sisäpeliareena on pohjoismaiden suurin. 1500 neliön kaupunkitaistelukenttä sisälsi myös erikoistehoita savun, valon ja musiikin muodossa.

Huviluvan areenalla pelataan hajoamattomilla Reball-kuulilla, joiden pelituntuma ja koko on sama hajoavan värikuulan kanssa. Nämä kuulat eivät kuitenkaan sotke paikkoja, eivätkä osumat myöskään ole kivuliaita.

”Kivaa oli, eikä hirveästi edes sattunut. Se on kivaa päästä kavereiden kanssa ns. lämimään toisia”, Lindsten naureskeli taiston tauottua.

Tervetullutta vaihtelua

Kuluvan kauden Mestiksessä peräti tehot 5+18=23 iskenyt Lindsten oli paintball-kentällä ensimmäistä kertaa ja suoritus oli aavistuksen heikompi kuin mihin kaukalossa on viime aikoina totuttu.

”Tämä oli eka kerta mulle ja oma suoritus oli aika heikohko. Mutta ehkä ensi kerralla menee vähän paremmin.”

Muidenkin suorituksesta Lindstenillä oli toki sanansa sanottavana.

(Kalle) Hokkanen oli ainakin erityisen huono. ’Andy’ (Anton Ollikainen) oli ihan hyvä ja (Hannu) Kurukin oli vissiin ihan hyvä, vaikken niiden peliä hirveästi katsonutkaan”, virnuili Lindsten.

Värikuulasodan kaltaiset virkistystapahtumat ovat ainakin Lindstenin mieleen näin kesken raskaan kiekkokauden. 

”Olisi parempi, jos näitä olisi enemmänkin. Juuri tällaiset ovat ainakin mun mielestä hyviä tapahtumia, kun ollaan poikien kesken.” 

Huvilupa järjestää paintball- ja laserpelejä Turussa ja lähiympäristössä yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattoman pelikokemuksen, sekä loistavat puitteet pelien, tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Pohjoismaiden suurin paintballareenamme mahdollistaa vauhdikkaat pelit isommillekin ryhmille vuoden ympäri.

Käy tutustumassa Huviluvan verkkosivuihin tai vieraile osoitteessa www.värikuula.fi!

Katso alta kuvakollaasi TUTO Hockeyn paintball-päivästä:

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää