David Stach lainalle TUTO Hockeyn riveihin

Rauman Lukon A-juniorijoukkueen tehotykki David Stach siirtyy TUTO Hockeyn Mestis-joukkueeseen vuokrasopimuksella, joka päättyy 6.1. Lukolla on sopimuksen puitteissa mahdollisuus kutsua Stach takaisin Raumalle jo aikaisemmin, mikäli tarvetta siihen ilmenee.

– Nyt alkaa tärkein jakso, kun menemme kohti joulutaukoa. Kokeneena valmentajana tiedän, että keskellä kaamosta äijiä loukkaantuu ja suoritustasot vaihtelevat. TUTOn tyyppistä puoli-ammattilaisjoukkuetta kyseinen aika rasittaa pommin varmasti. Siksi tarvitsemme nälkäisiä pelaajia täyttämään mahdolliset pienet loukkaantumiset ja kuntokäyrien vaihtelut, Juhani Tamminen kommentoi.

20-vuotias tshekkihyökkääjä on tehnyt kuluvalla kaudella nuorten SM-liigassa 18 ottelussa 8 maalia ja antanut 18 maaliin johtanutta syöttöä. Liigan pistepörssissä hän on jaetulla kakkostilalla vain pisteen päässä kärkipaikasta.

David Stach on Kladnon kasvatti. Lukkoon hän siirtyi kauden 2010-11 alkaessa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää