Dani Aavinen TUTO Hockeyn toimitusjohtajaksi

TUTO Hockey:n kannattajille, yhteistyökumppaneille ja medialle:

 

Hyvät TUTO Hockey:n kannattajat, yhteistyökumppanit ja median edustajat – olen Dani Aavinen, paljasjalkainen turkulainen ja TUTO Hockey Oy:n uusi toimitusjohtaja. Otan tehtävän vastaan nöyränä, mutta suurella innolla. Tulen tekemään osaltani kaiken mahdollisen auttaakseni TUTOa kohti tavoitettamme – joka on nousta Liigaan tulevien vuosien aikana.

 

Kannattajana olen saanut ilolla seurata TUTOn kehittymistä Mestiksen kärkijoukkueeksi. Tänä päivänä Turun sini-puna-valkoiset on ammattimaisesti toimiva seura, jossa on paljon laadukasta osaamista niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kaukalossa taistelee illasta toiseen erittäin urheilullinen ja turkulainen joukkue, jonka tähtäimessä on kirkastaa edellisten vuosien pronssiset mitalit Mestiksen mestaruuteen. Toimistohenkilökunta tekee ennakkoluulottomasti näkyvää työtä joukkueen olosuhteiden parantamiseksi. Tähän joukkoon on hienoa päästä mukaan. Jo nyt lyhyen tutustumisen ja keskustelujen perusteella olen vakuuttunut, että ensi kaudesta tulee kannattajien ja yhteistyökumppanien näkökulmasta katsottuna erittäin mielenkiintoinen ja antoisa.

 

Liigakelpoisuuden saavuttamiseksi keskeisimpiä haasteita kaukalon ulkopuolella tulevat olemaan kannattajapohjan laajentaminen ja talouden parantaminen. Siinä tarvitsemme kaikkien kannattajien, yhteistyökumppanien ja median edustajien tukea. Kannattajina autatte parhaiten ostamalla kausikortin tai uuden TUTO Rebels -kortin, ja tuomalla hallille myös perheenne ja ystävänne. Tulkaa joukolla nauttimaan vauhdikkaasta, viihdyttävästä ja voittavasta turkulaisesta jääkiekosta.

Tilaa siis oma kausikorttisi jo tänään!

 

 

Kesäterveisin,

Dani Aavinen,

toimitusjohtaja

TUTO Hockey Oy

dani.aavinen@tutohockey.fi

 

 

 

Lisätietoja:

Dani Aavinen (37)
Koulutus: opistoupseeri (ylil evp) ja muotoilija AMK.
Työkokemus: Viimeiset 8,5 vuotta toiminut toimitusjohtajana ja yrittäjänä turkulaisessa Klo Design -nimisessä muotoiluyrityksessä. Lisäksi tehnyt töitä turkulaisen design-kentän yhteistyön ja näkyvyyden edistämiseksi mm. olemalla mukana käynnistämässä Turku Design Now! -ryhmää ja Turku Design Festival -tapahtumakokonaisuutta. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä palvellut lähes kymmenen vuoden ajan puolustusvoimissa kouluttajana.
Liikuntaharrastukset: Nuorena poikana pelannut monta vuotta jalkapalloa TuTossa. Nykyisin pelailee kesäisin ikämiesjalkapalloa ja talvisin höntsälätkää.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää