Conrad Mölder TUTOn vahvuuteen

19-vuotias maalivahti Conrad Mölder liittyy TUTOn vahvuuteen Vaasan Sportista kaudeksi 2019-2020. Sportilla on optio Mölderistä kaudelle 2020-2021.
 

Tallinnassa syntynyt maalivahti oli päättyneellä kaudella yksi Nuorten SM-Liigan parhaista maalivahdeista. Hän oli isossa roolissa, kun Sport saavutti pronssia Nuorten Liigassa kaudella 2018-2019.

– Mölder on erittäin lahjakas maalivahti, jonka kasvuprosessissa seuraava askel on ottaa Mestiksestä iso rooli ja kasvaa huippumaalivahdiksi. Kaikkien osapuolten kannalta ratkaisu on erinomainen. Pelaajalla on tulevalle kaudelle työrauha ja meidän maalivahtiosastolle Mölder tuo tarvittavaa kilpailua. Kiitokset myös Vaasan Sportin suuntaan tästä yhteistyömahdollisuudesta, kommentoi TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola nuoren maalivahdin saapumista Turkuun.

Conrad Mölderin TILASTOT.

Lisää pelaajauutisia on luvassa ensi viikon alussa.

TUTO-risteily järjestetään tänä vuonna 8.6. Risteilyllä mukana muun muassa tulevan kauden pelaajia. Lisätietoja risteilystä löydät TÄSTÄ.

Kuva: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää