COLOMBANIN TRY-OUT JOHTI SOPIMUKSEEN, JANTUNEN JA CONGER EIVÄT JATKA TUTOSSA

Robin Colombanin try-out poiki loppukauden sopimuksen TUTO-paitaan. Vahvasti harjoituskaudella esiintynyt ranskalainen vakuutti valmennusjohdon heti ensimmäisistä tapahtumista lähtien. ”Robin teki päätöksen jatkosta meille hyvin helpoksi. Hän on hyvä aloittaja, todella työteliäs, ja kykenee vahvuuksillaan tuottamaan meille paljon hyökkäyspeliä. Robin on tavoitteellinen ja eteenpäin pyrkivä urheilija, joka on todella pidetty myös pukukopissa. Hän tekee joukkueesta kaiken kaikkiaan paremman”, kertoo urheilukoordinaattori Jouni Virpiö. 

Jonne Jantusen taival TUTO-paidassa päättyi pelaajan omasta toiveesta. Myös Bailey Conger jatkaa uraansa muualla. TUTO haluaa kiittää pelaajia heidän panoksestaan ja toivottaa onnea sekä menestystä jatkoon! 

Psst.. huomenna TUTO kohtaa Kiekko-Espoon Rajupaja Areenalla, ottelu alkaa klo 18:30 ja liput pääset ostamaaan ennakkoon täältä!

Jaa eteenpäin:

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa! Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa...

Lue lisää

Rauman Lukon hyökkääjä Kim Nieminen liittyy TUTOn vahvuuteen lauantain otteluun, kun joukkue matkustaa sarjakärki Kiekko-Espoon vieraaksi....

Lue lisää