COLOMBANIN TRY-OUT JOHTI SOPIMUKSEEN, JANTUNEN JA CONGER EIVÄT JATKA TUTOSSA

Robin Colombanin try-out poiki loppukauden sopimuksen TUTO-paitaan. Vahvasti harjoituskaudella esiintynyt ranskalainen vakuutti valmennusjohdon heti ensimmäisistä tapahtumista lähtien. ”Robin teki päätöksen jatkosta meille hyvin helpoksi. Hän on hyvä aloittaja, todella työteliäs, ja kykenee vahvuuksillaan tuottamaan meille paljon hyökkäyspeliä. Robin on tavoitteellinen ja eteenpäin pyrkivä urheilija, joka on todella pidetty myös pukukopissa. Hän tekee joukkueesta kaiken kaikkiaan paremman”, kertoo urheilukoordinaattori Jouni Virpiö. 

Jonne Jantusen taival TUTO-paidassa päättyi pelaajan omasta toiveesta. Myös Bailey Conger jatkaa uraansa muualla. TUTO haluaa kiittää pelaajia heidän panoksestaan ja toivottaa onnea sekä menestystä jatkoon! 

Psst.. huomenna TUTO kohtaa Kiekko-Espoon Rajupaja Areenalla, ottelu alkaa klo 18:30 ja liput pääset ostamaaan ennakkoon täältä!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää