Aurinkokuninkaan prinsiipit

Unelma elää!

19 vuotta sitten keväällä 1993 tulin maailmalta TUTO Hockeyn uudeksi päävalmentajaksi. Kauden päätteeksi nousimme jääkiekon SM-liigaan. Nykyisen liigakarsinnan sijasta silloin pelattiin karsintasarja noususta SM-liigaan. Karsintavastustajamme olivat SaiPa, nykyinen Pelicans (K-Reipas) ja Jokipojat. Voitimme sarjan ja nousimme liigaan. Nyt olemme saman haasteen edessä. Sarjat ovat auki ja Mestiksen mestari saa ainutlaatuisen mahdollisuuden liigakarsinnan kautta pelata jääkiekon SM-liigaa kaudella 2013-14.


Keväällä 2009 silloisena Vaasan Sportin päävalmentajana osoitin kaikille, että nousu on mahdollinen. Onni ei ollut puolellamme ja Porin Ässät sai elämänsä herätyksen. Tämä unelma inspiroi minua kokeneena kiekkomiehenä. Haluan levittää tämän energian ja inspiraation kaikkiin TUTO Hockeyn hallitukseen, työntekijöihin, omistajiin, pelaajiin, yhteistyökumppaneihin ja kannattajiin.


Syntyperäisenä turkulaisena haluan nähdä, että hieno kaupunkimme profiloituu jatkossakin yhtenä eurooppalaisena huippujääkiekon Mekkana. Sen vision toteuttamiseksi tarvitaan kaksi huippuorganisaatiota hienoon kaupunkiimme. Meillä on monta palasta jo kohdallaan. Hieno OS/G Areena turkulaisen palloilun ydinpaikalla on suurin vahvuutemme tällä hetkellä. Areena on Mestiksen paras ja palvelee loistavalla tavalla meitä tekijöitä, kannattajista ja yhteistyökumppaneista puhumattakaan. Toinen vahvuutemme on jääkiekkomaailman hienoimmat värit. Sininen, punainen ja valkoinen ovat tämän hienon pelin ydinvärit.

 

Meillä on lähes 500 junioria, jotka takaavat jatkuvuuden. A-juniorijoukkueemme on urheilullisesti siirtynyt TUTO Hockey Oy:n alaisuuteen. Entinen huippupelaaja Mikko Rautee on toimestani palkattu sen uudeksi päävalmentajaksi. Haluamme antaa Mikolle kaikki mahdollisuudet, jotta TUTO Hockeyn A-juniorit nousevat A-nuorten SM-liigaan. Näin tapahtui alaisuudessani Oulussa ja Vaasassa, miksi se ei tapahtuisi täällä rakkaassa Suomen Turussa. Elämänfilosofian mukaisesti ”mikä estää?”


Uusi dynaaminen hallituksemme koostuu Mikko Lehtisen johdolla innovatiivisista nuorista osaajista. Uuden TUTO Hockeyn ajattelua symboloi se, että hallituksessamme istuu nuori kaunis nainen Jeanette Lindwall. Uuden toimitusjohtajamme Santtu Kiilin johdolla meillä on toimistolla kasassa nuorten nälkäisten tekijöiden joukkue, johon ylpeydellä kuulun.


Olemme koonneet mielenkiintoisen joukkueen, jonka kärkinimenä on TUTOn oma poika Antti Virtanen. Toisen TUTOn oman pojan Tuukka Pulliaisen paluu symboloi toimintamme ydintä. Luomme oman näköistämme brändiä tähän hienoon urheilukaupunkiin ja Suomalaiseen huippukiekkoon.


Näillä evästyksillä, arvoisat kannattajat, toivotan Teidät kaikki tervetulleeksi uuteen TUTO-perheeseen. Täällä puhaltavat nyt uudet tuulet, silti perinteitä kunnioittaen. Meidän toiminnassamme hinta ei ole esteenä kannatukselle. Sen symbolina on uusi TUTO-kortti, jolla pääsee kaikkiin perussarjan ja ns. preseasonotteluihin. Niissä otteluissa tulette taatusti näkemään eurooppalaista huippukiekkoa. Preseason otteluihin hankimme vastustajiksi timantinkovia joukkueitta niin Suomesta kuin muualta Euroopastakin. Sokerina pohjalla kaikki tämä herkku kaupungin parhaalla urheilupaikalla upealla, OS/G Areenalla, hintaan 75 euroa! Loppuun heitän kannattajillemme kysymyksen: Mikä Suomalainen huippu-urheiluorganisaatio tarjoaa paremman hinta/laatu suhteen?


Tervetuloa uuteen TUTO-huumaan!

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää