Aura Festissä etsitään festarikansan kovinta lämäriä

TUTO Hockey on vahvasti mukana kesän kuumimmassa kaupunkifestivaalissa, Aura Festissä, joka järjestetään Kupittaanpuistossa 11.-12.8. Festivaalialueelta löytyy TUTOn piste, jossa etsitään muun muassa Aurafestin kovinta lämäriä. Parhaat tulokset luonnollisesti palkitaan ruhtinaallisilla palkinnoilla.

Festareiden kovimman lämärin laukoja saa pääpalkintona neljä (4) TUTO-korttia sekä VIP-päätyravintolapaketin neljälle (4) hengelle vapaasti valittavaan runkosarjan kotiotteluun (paketin arvo 613 euroa)

Lisäksi kovin laukoja voittaa sen päivän ykköspalkinnon, jona tulos on lauottu. Päiväkohtaisen kilpailun palkinnot ovat seuraavat:

1. palkinto: VIP-päätypöytäpaketti neljälle henkilölle (arvo 217€)
2. palkinto: TUTO-kortti (arvo 99€)
3. palkinto: 4 lippua vapaasti valittavaan kauden 2017-2018 runkosarjan kotiotteluun (arvo 60€)

Päivä- ja pääpalkintojen lisäksi palkitsemme myös tuntikilpailuiden voittajat. Jokaisen tunnin kovimman laukauksen laukonut voittaa kaksi lippua kauden 2017-2018 kotiavaukseen (arvo 30€), joka pelataan Marli Areenalla keskiviikkona 4.10. KeuPa HT:tä vastaan.

Nähdään Aura Festeillä!
 

Ps. jos sinulta ei vielä löydy lippua Aura Festeille, voit hankkia omasi TÄÄLTÄ

 

Lämärikontti oli mukana myös viime syksyn Lausteen lähiöpeli -tapahtumassa.

 

 

Aiemmin on kilpailtu laukaisutarkkuudesta vanerimaalivahtia vastaan, mutta tällä kertaa etsimme festarikansan kovinta laukausta.

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää