Aura Festissä etsitään festarikansan kovinta lämäriä

TUTO Hockey on vahvasti mukana kesän kuumimmassa kaupunkifestivaalissa, Aura Festissä, joka järjestetään Kupittaanpuistossa 11.-12.8. Festivaalialueelta löytyy TUTOn piste, jossa etsitään muun muassa Aurafestin kovinta lämäriä. Parhaat tulokset luonnollisesti palkitaan ruhtinaallisilla palkinnoilla.

Festareiden kovimman lämärin laukoja saa pääpalkintona neljä (4) TUTO-korttia sekä VIP-päätyravintolapaketin neljälle (4) hengelle vapaasti valittavaan runkosarjan kotiotteluun (paketin arvo 613 euroa)

Lisäksi kovin laukoja voittaa sen päivän ykköspalkinnon, jona tulos on lauottu. Päiväkohtaisen kilpailun palkinnot ovat seuraavat:

1. palkinto: VIP-päätypöytäpaketti neljälle henkilölle (arvo 217€)
2. palkinto: TUTO-kortti (arvo 99€)
3. palkinto: 4 lippua vapaasti valittavaan kauden 2017-2018 runkosarjan kotiotteluun (arvo 60€)

Päivä- ja pääpalkintojen lisäksi palkitsemme myös tuntikilpailuiden voittajat. Jokaisen tunnin kovimman laukauksen laukonut voittaa kaksi lippua kauden 2017-2018 kotiavaukseen (arvo 30€), joka pelataan Marli Areenalla keskiviikkona 4.10. KeuPa HT:tä vastaan.

Nähdään Aura Festeillä!
 

Ps. jos sinulta ei vielä löydy lippua Aura Festeille, voit hankkia omasi TÄÄLTÄ

 

Lämärikontti oli mukana myös viime syksyn Lausteen lähiöpeli -tapahtumassa.

 

 

Aiemmin on kilpailtu laukaisutarkkuudesta vanerimaalivahtia vastaan, mutta tällä kertaa etsimme festarikansan kovinta laukausta.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää