Arkiomaa jättää TUTOn

Täksi kaudeksi Heinolan Peliitoista TUTOon saapuneen Eetu-Ville Arkiomaan sopimus on purettu. 

24-vuotias Arkiomaa ehti tämän kauden aikana pelata TUTOn riveissä 34 Mestis-ottelua, joissa hän iski tehot 8+17=25. Kautta edeltäneessä Suomen Cupissa hän pelasi viisi ottelua, joissa hyökkääjän tilille kertyi viisi tehopistettä (2+3). TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kertoo Arkiomaan suuntaavan kohti ulkomaita.

”Arkiomaa ilmoitti keskiviikon ottelun jälkeen halustaan lähteä ulkomaille. Joukkueen kokonaistilanteen kannalta ajankohta on kaukana optimaalisesta, mutta joukkue ei myöskään hyödy millään tavalla pelaajasta, joka haluaa pelata jossain muualla.”

Aittolan mukaan Arkiomaan korvaajan odotetaan löytyvän oman organisaation sisältä, vaikkei lisävahvistuksetkaan ole poissuljettu vaihtoehto. Ensisijaisesti vahvistusta haetaan joukkueen takalinjoille.

”Tämän siirron myötä kertyvä palkkasäästö avaa meille vielä uusia mahdollisuuksia siirtorajan lähestyessä. Puolustajaa olemme etsineet hyvin pitkään ja se on edelleen oikean miehen löytyessä se ykkösprioriteetti. Tietenkin olemme kiinnostuneita myös siinä tapauksessa, että löydämme hyökkääjän, joka tekee joukkueestamme paremman.”

Loppuun Aittola painottaa sitä, ettei TUTOon hankita ketään vain hankkimisen ilosta.

”Mahdollisessa sisään tulevassa liikenteessä isointa roolia näyttelee se, että hankittavien pelaajien tulee olla vahvistuksia. Leveyttä haemme lisää vain ja ainoastaan jos sairastuvalta tulee huonoja uutisia.”

TUTO Hockey kiittää Eetu-Villeä yhteisestä ajasta ja toivottaa onnea ja menestystä jatkoon.

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää