Arkiomaa jättää TUTOn

Täksi kaudeksi Heinolan Peliitoista TUTOon saapuneen Eetu-Ville Arkiomaan sopimus on purettu. 

24-vuotias Arkiomaa ehti tämän kauden aikana pelata TUTOn riveissä 34 Mestis-ottelua, joissa hän iski tehot 8+17=25. Kautta edeltäneessä Suomen Cupissa hän pelasi viisi ottelua, joissa hyökkääjän tilille kertyi viisi tehopistettä (2+3). TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kertoo Arkiomaan suuntaavan kohti ulkomaita.

”Arkiomaa ilmoitti keskiviikon ottelun jälkeen halustaan lähteä ulkomaille. Joukkueen kokonaistilanteen kannalta ajankohta on kaukana optimaalisesta, mutta joukkue ei myöskään hyödy millään tavalla pelaajasta, joka haluaa pelata jossain muualla.”

Aittolan mukaan Arkiomaan korvaajan odotetaan löytyvän oman organisaation sisältä, vaikkei lisävahvistuksetkaan ole poissuljettu vaihtoehto. Ensisijaisesti vahvistusta haetaan joukkueen takalinjoille.

”Tämän siirron myötä kertyvä palkkasäästö avaa meille vielä uusia mahdollisuuksia siirtorajan lähestyessä. Puolustajaa olemme etsineet hyvin pitkään ja se on edelleen oikean miehen löytyessä se ykkösprioriteetti. Tietenkin olemme kiinnostuneita myös siinä tapauksessa, että löydämme hyökkääjän, joka tekee joukkueestamme paremman.”

Loppuun Aittola painottaa sitä, ettei TUTOon hankita ketään vain hankkimisen ilosta.

”Mahdollisessa sisään tulevassa liikenteessä isointa roolia näyttelee se, että hankittavien pelaajien tulee olla vahvistuksia. Leveyttä haemme lisää vain ja ainoastaan jos sairastuvalta tulee huonoja uutisia.”

TUTO Hockey kiittää Eetu-Villeä yhteisestä ajasta ja toivottaa onnea ja menestystä jatkoon.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää