Antti Virtanen on TUTO Hockeyn uusi päävalmentaja

TUTO Hockey on valinnut uudeksi päävalmentajakseen Antti Virtasen. Valmennustiimiin liittyy myös Miikka Laaksonen. Tiimiä täydennetään vielä kesän aikana.

TUTO uuteen aikaan

Pitkän pelaajauran tehnyt Virtanen on TUTOn oma kasvatti, joka päätti pelaajauransa TUTO-paidassa kauden 2013-14 jälkeen. Tämän jälkeen Virtanen on pysynyt kiekon parissa ja kerryttänyt valmentajakokemusta muun muassa JYPin A-nuorten valmennustiimissä, josta hän saapuu Turkuun.

Miikka Laaksonen liittyy valmennustiimiin A-nuorten puolelta, jossa hänen oli määrä toimia valmentajan ensi kaudella. Laaksonen toimi viime kaudella Kaarinassa HCIKn päävalmentajana.

TUTO Hockeyn toimitusjohtajan Roope Paltan mukaan Virtanen ja Laaksonen täyttivät seuran arvot ja kriteerit lukuisten yhteydenottojen joukosta parhaiten.

– Saimme runsaasti yhteydenottoja, kun Elomon siirto Norjaan vahvistui. Meille oli tärkeää, että valmentaja olisi nuori ja urallaan eteenpäin pyrkivä. Laskimme eduksi myös sen, jos valmentaja tuntisi seuran ja organisaation jo entuudestaan. Antin kohdalla nämä kaikki kriteerit täyttyivät, joten olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme hänen kanssaan sopimukseen.

– Antin lisäksi saimme valmennustiimiin jo nyt toisen nuoren ja eteenpäin pyrkivän valmentajan, kun A-nuorten valmennustiimiin alun perin suunniteltu Miikka Laaksonen liittyy edustusjoukkueen ryhmään. Laaksonen tuo nuoresta iästään huolimatta valmennustiimiin kokemusta, sillä hän teki erinomaista työtä viime kaudella Kaarinassa päävalmentajan pestissä. Tulemme täydentämään valmennustiimiä vielä ennen elokuuta ja jääharjoittelujen alkua, Paltta täydentää.

Viihdyttävä ja aktiivinen TUTO

Virtanen ottaa tuoreen päävalmentajan pestin hyvillä mielin vastaan.

– Tämä on hieno mahdollisuus, jonka otan hyvillä mielin vastaan. Tilaisuus tuli hieman yllättäen, mutta kun omasta kasvattajaseurasta on kyse, ei hakemusta tarvinnut kauan pohtia. On erittäin hienoa palata TUTOon ja Turkuun muutaman vuoden tauon jälkeen.

– Oma näkemykseni on, että päävalmentaja kantaa päävastuun, mutta valmennus on silti ennen kaikkea tiimityötä, jossa hyödynnetään koko organisaation resursseja. Tulemme varmasti tekemään läheistä yhteistyötä A-nuorten valmennuksen kanssa.

Marli Areenan katsojille ”Virru” lupaa aktiivista ja viihdyttävää kiekkoa.

– Haluan, että joukkueemme pelaa aktiivista ja viihdyttävää jääkiekkoa. Hyökkäyksessä annan jo oman historian pohjalta vapauksia luovuudelle.  Puolustaminen perustuu yhteistyöjääkiekkoon, joten kun on aika puolustaa, niin se tehdään yhdessä, eikä kenelläkään ole silloin varaa varastaa.

Lisätiedot

Lisätietoja valmennustiimistä antavat:

TUTO HOCKEY OY

Roope Paltta, toimitusjohtaja, puh. 040 519 7688

Antti Virtanen, päävalmentaja, puh. 040 585 3328

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää