Anrei Hakulinen ratkaisi jatkoerässä

TUTO Hockey – Peliitat:
2-1 (1-0, 0-0, 0-1, 1-0)  TILASTOT, yleisöä: 2350

 

Kupittaalle oli tullut perjantai-illan koitosta seuraamaan 2350 katsojaa, kun TUTO ja Peliitat ottivat yhteen viidennen kerran tämän kevään puolivälieräsarjassa. Runsaslukuisen kotiyleisön vapautti huutomyräkkään ensimmäisessä erässä Arttu Niskakangas, joka pääsi laukomaan suoraan Antti Virtasen huippusyötöstä ylivoimamaalin, kun ottelua oli pelattu vajaat 14 minuuttia.

Peliitat olivat huomattavasti aiempia otteluita aktiivisempia ja voittivatkin ensimmäistä kertaa ottelusarjan aikana laukaisutilaston ensimmäisessä erässä. TUTO vastasi kuitenkin samalla mitalla ja ottelu oli varsin tasainen. Pienet erot ratkaisivat.

Toisessa erässä Ville-Vesa Vainiolalla oli ylivoimalla mahdollisuus siirtää isännät kahden maalin johtoasemaan, mutta hän laukoi hiuksen hienosti takakulmasta ohi. Esityön tähänkin tilanteeseen teki hurjassa vireessä oleva Antti Virtanen.

Moses Mustosella oli Peliittojen paras maalintekopaikka, mutta Tommi Virtanen oli tällä kertaa etevämpi läpiajotilanteessa.

Kolmannessa erässä Mustonen tasoitti ottelun, kun pelaamatta oli karvan alle 7 minuuttia. Mies unohdettiin kohtalokkain seurauksin maalin eteen, eikä isokokoinen laituri erehtynyt päästessään toistamiseen Virtasen kanssa nokikkain.

Varsinaisella peliajalla ei enää enempää maaleja nähty, joten kolmatta kertaa ottelusarjan aikana ratkaisua haettiin jatkoerästä.

Anrei Hakulinen nousi kotiyleisön sankariksi upealla maalillaan.

 

Jatkoerän sankariksi nousi tällä kertaa kotijoukkueen Anrei Hakulinen. Nuorukainen luisteli määrätietoisesti karvaamaan ja sai kiekon haalittua itselleen. Kovaa vauhtiaan hyödyntämällä Hakulinen pääsi puolustajien ohi ja kiepautti kiekon vanhanaikaisella maaliin.

– Näin, että Rinne pudotti kiekon ja olin sen verran paremmalla vauhdilla liikkeellä kuin pakki, että päätin yrittää ohi. Rinne odotti laukausta, mutta kiersinkin takatolpalle. 15 sekuntia aiemmin sanoin huoltajallemme ”Essi” Heinoselle, että nyt kun pääsen kentälle, teen maalin, hymyili tyytyväinen Hakulinen.

– Tasainen peli. Me valmistauduimme erittäin hyvin tähän peliin. Kotitappio vie ilmapallosta aina ilmaa pois, mutta onnistuimme pumppaamaan aika hyvin sitä takaisin, kommentoi Petri Karjalainen ottelun jälkeen.

– Uskallan luvata huomiseksi helvetin nälkäisen Peliitta-joukkueen, hän lisäsi.

– Kiitän illasta meidän hienoja kannattajia, täällä alkaa tunnelma olla kohdallaan, tyytyväinen Juhani Tamminen sanoi lyhyesti.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää