Alexander Nikulin vahvistamaan TUTOn hyökkäystä

TUTO Hockey on vahvistanut rivejään Alexander Nikulinilla. Kokenut 34-vuotias keskushyökkääjä on pelannut urallaan yli 400 KHL-ottelua, 140 AHL-peliä ja 3 NHL-peliä. Nikulinin sopimus kattaa loppukauden.

Nikulin pelasi alkukaudesta muutaman pelin Slovakiassa. Pelit kuitenkin päättyivät lyhyeen joukkueen karsiuduttua playoffeista. Nikulin halusi edelleen pelata ja TUTOn tekemä tarjous antoi siihen mahdollisuuden.

– Odotin tarjousta KHL:stä joulukuun loppuun saakka, jonka jälkeen vaihtoehdot alkoivat siirtyö Eurooppaan. Puhetta oli paljon, mutta konkreettista ehdotusta ei tullut. TUTO teki tarjouksen ja suostuin, sillä en halunnut jättää kautta kokonaan väliin. Haluan edelleen jatkaa jääkiekon pelaamista.

”Tavoitteeni on auttaa TUTOa mestaruustaistossa”

Turkuun Nikulin saapui jo viime viikon lopulla, joten joukkueesta, seurasta ja Turusta hänelle on muodostunut jo ensivaikutelma.

-Olen ollut täällä nyt viisi päivää ja olen iloisesti yllättynyt. Kaupunki on mukava ja Marli Areena on hieno. Organisaatio on tehnyt minuun vaikutuksen, se on erittäin ammattimainen. Ollakseni rehellinen, en odottanut tätä.

– Olin katsomassa lauantaina kotipeliämme. Joukkueemme on nopea ja taitava, siitä näkee että kaverit on hyvin valmennettuja. Itse tapahtumasta Marli Areenalla nautin suuresti. TUTOlla on upeat fanit!

Kun puhutaan loppukauden tavoitteista, ovat ne Nikulinin osalta selvät.

– Pyrin pääsemään mahdollisimman pian pelirytmiin ja auttamaan joukkueen pudotuspeleihin, sekä siellä auttamaan taistelemaan mestaruudesta.
 

”Nikulinin saaminen TUTOon on onnekkaiden sattumuksien summa”

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavisen mukaan Nikulin saatiin Turkuun monen onnekkaan sattuman kautta.

– Valmennukselta tuli vuoden vaihteessa pyyntö, että voitaisiinko joukkuetta vahvistaa kevään ratkaisupeleihin. Erityisesti toiveena oli löytää lisävahvistusta keskushyökkääjäosastolle. Useamman onnekkaan sattumuksen kautta saimme kuulla, että Nikulin etsii seuraa loppukaudeksi. Kun alustavissa keskusteluissa selvisi, että hänen palkkapyyntönsä oli meidän raameissamme, teimme hänelle tarjouksen, johon hän suostui.

– On myös hienoa, miten kumppanimme ovat lähteneet tähän projektiin mukaan. Se osaltaan antaa meille mahdollisuuden kartoittaa vielä lisävahvistuksia joukkueeseen ennen siirtorajaa.  

Debyytti lauantaina Marli Areenalla

Nikulinin on määrä debytoida TUTO-paidassa jo tulevana lauantaina, kun TUTO Hockey kohtaa kotoisalla Marli Areenalla KeuPa HT:n. Hanki liput Nikulinin debyyttiin tästä.

 

Nikulinin TUTOon tuloa tukemassa

Seuraava kotiottelu

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää