Aleksi Rutanen jatkaa TUTOssa

Hienon syyskauden TUTOssa pelannut hyökkääjä Aleksi Rutanen jatkaa sinipaidoissa. Turkulaiset saavat myös helpotusta puolustusosastoonsa, sillä Miika Franssila siirtyy HPK:n A-junioreista Turkuun toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Aleksi Rutasen jatko on turkulaisten hyökkäysosastolle todella tärkeä, sillä Espoon Bluesista lainasopimuksella Turussa pelaava 19-vuotias oikea laitahyökkääjä on nakuttanut alkukauden 30 ottelussa 12 maalia ja 7 syöttöpistettä ollen TUTOn viidenneksi paras pistemies. Rutanen jäi vasta kalkkiviivoilla ulos Suomen alle 20-vuotiaiden MM-kisajoukkueesta.

TUTO saa helpotusta myös puolustukseensa Mikko Lehtosen ollessa Pikkuleijonien mukana, kun puolustaja Miika Franssila siirtyy TUTOon HPK:n A-junioreista toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. TUTOlla on optio Franssilasta loppukaudeksi. 20-vuotias Franssila on pelannut kuluvalla kaudella yhden ottelun HPK:n liigajoukkueessa.

”Franssila on lahjakas, kiekollisesti vahva ja pelitaitava puolustaja, joka pystyy vahvaan puolustuspelaamiseen. Miika pelaa isolla sydämellä ja on ennen kaikkea joukkuepelaaja”, kertoo TUTOn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola.

Hyökkääjä Markus Mäkisen pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä ja Mäkisen jääkiekkoura jatkuu ulkomailla. TUTO toivottaa Markukselle hyvää jatkoa ja kiittää loistavasta panoksesta joukkueen eteen.

 

Pirteän alkukauden TUTOssa pelannut Aleksi Rutanen on tehtaillut jo 19 tehopistettä. 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää