Aleksi Rutanen ja Kalle Moisio palaavat TUTOon

Hyökkääjät Aleksi Rutanen ja Kalle Moisio siirtyvät takaisin TUTO-ryhmään. Rutanen on ollut alkukauden pelaamatta ja Moision try-out Espoo Bluesissa päättyi. 

21-vuotias Rutanen pelasi TUTOssa kahden edellisen kauden aikana 67 ottelua, joissa syntyi 20 maalia ja 16 syöttöpistettä, eli 36 tehopistettä. Kuluvan alkukauden laitahyökkääjä on toipunut loukkaantumisesta. Hän liittyy nyt TUTOn harjoitusryhmään mukaan ilman sopimusta.

”Rutasen kanssa ollaan pidetty pitkin syksyä yhteyttä, kun mies on kuntouttanut itseään viime kauden jäljiltä tapahtuneesta vammasta, joka leikattiin kesällä”, kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola

”Nyt kun ’Rudin’ pelikunto lähestyy, liittyy hän mukaan TUTOn ryhmään täynnä intoa ja tarmoa. Rutanen on meille hyvin tuttu pelaaja, joten otamme hänet ilolla vastaan. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan vielä osata sanoa, koska paluu kaukaloon tapahtuu.”

Moisio voi pelata jo keskiviikkona

Niin ikään 21-vuotias Moisio palaa Turkuun Liigasta ja Espoo Bluesista, jossa hän ehti try-outilla pelata neljä ottelua ilman tehopisteitä. TUTOssa syntyi alkukaudesta 19 ottelussa tehot 1+2=3.

”Moisio oli TUTO-sopimuksen osalta Bluesissa lainalla try-outinsa ajan. Hänen sopimuksensa TUTOn kanssa on normaalisti voimassa, joten Moisio palaa TUTOon. Tämä on molemmille osapuolille hyvä asia”, Aittola kertoo.

Kalle Moisio pelaa mahdollisesti TUTO-paidassa heti keskiviikkona, kun Jukurit saapuu Turkuun. Hanki liput ennakkoon TÄÄLTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää