Aleksi Karlsson Forssaan, Waltteri Saaristolle ei sopimusta

TUTO on tehnyt päätökset kesän ajan pelipaikkaa joukkueesta hakeneiden Aleksi Karlssonin ja Waltteri Saariston kanssa. Karlsson aloittaa kauden Forssassa TUTOn ja FPSn yhteistyöpelaajana. Saaristo sen ei saanut sopimusta TUTOon.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Karlsson antoi hyvät näytöt kesällä.

”Karlsson on tehnyt hyvin töitä koko kesän ajan. Hänellä on hyökkäyspelin valmiudet olemassa Mestis-tasolle, mutta puolustuspelaamista on vielä kehitettävä. Hän aloittaa kauden Forssassa. Karlsson on meidän käytettävissä, mikäli joukkuetta on täydennettävä loukkaantumisten myötä.”

Saaristolle ei sopimusta

Saariston panos ja asenne saa kehuja Aittolalta.

”Walu heitti kaiken likoon. Hän on kaveri, jolla on sydän mukana sekä luonnetta koko kylän edestä. Kilpailu pelipaikoista on meillä kova ja näytöt ei tässä kohtaa riittäneet pelaavaan kokoonpanoon. Nyt katsomme rauhassa, mitä Saaristo tekee uransa suhteen ja onko hän vielä meidän käytettävissämme tällä kaudella. ”

Vuorio ja Vento vielä mukana

Veeti Vuorio ja Eetu Vento ovat vielä joukkueen mukana hakemassa pelipaikkaa. Heidän kohtalonsa ratkeavat Aittolan mukaan tämän viikon aikana.

”Tähtäämme siihen, että joukkue olisi valmis tämän viikon jälkeen ja tilanne saataisiin rauhoitettua ensi viikoksi. Meillä on tahtotila, että käytössämme olisi aiempaa isompi rinki pelaajia, jotka kilpailevat pelipaikoista. Tämä antaisi meille myös paremmat saumat reagoida loukkaantumisiin.”

 

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää