Aleksi Karlsson Forssaan, Waltteri Saaristolle ei sopimusta

TUTO on tehnyt päätökset kesän ajan pelipaikkaa joukkueesta hakeneiden Aleksi Karlssonin ja Waltteri Saariston kanssa. Karlsson aloittaa kauden Forssassa TUTOn ja FPSn yhteistyöpelaajana. Saaristo sen ei saanut sopimusta TUTOon.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Karlsson antoi hyvät näytöt kesällä.

”Karlsson on tehnyt hyvin töitä koko kesän ajan. Hänellä on hyökkäyspelin valmiudet olemassa Mestis-tasolle, mutta puolustuspelaamista on vielä kehitettävä. Hän aloittaa kauden Forssassa. Karlsson on meidän käytettävissä, mikäli joukkuetta on täydennettävä loukkaantumisten myötä.”

Saaristolle ei sopimusta

Saariston panos ja asenne saa kehuja Aittolalta.

”Walu heitti kaiken likoon. Hän on kaveri, jolla on sydän mukana sekä luonnetta koko kylän edestä. Kilpailu pelipaikoista on meillä kova ja näytöt ei tässä kohtaa riittäneet pelaavaan kokoonpanoon. Nyt katsomme rauhassa, mitä Saaristo tekee uransa suhteen ja onko hän vielä meidän käytettävissämme tällä kaudella. ”

Vuorio ja Vento vielä mukana

Veeti Vuorio ja Eetu Vento ovat vielä joukkueen mukana hakemassa pelipaikkaa. Heidän kohtalonsa ratkeavat Aittolan mukaan tämän viikon aikana.

”Tähtäämme siihen, että joukkue olisi valmis tämän viikon jälkeen ja tilanne saataisiin rauhoitettua ensi viikoksi. Meillä on tahtotila, että käytössämme olisi aiempaa isompi rinki pelaajia, jotka kilpailevat pelipaikoista. Tämä antaisi meille myös paremmat saumat reagoida loukkaantumisiin.”

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää