Aleksi Karlsson Forssaan, Waltteri Saaristolle ei sopimusta

TUTO on tehnyt päätökset kesän ajan pelipaikkaa joukkueesta hakeneiden Aleksi Karlssonin ja Waltteri Saariston kanssa. Karlsson aloittaa kauden Forssassa TUTOn ja FPSn yhteistyöpelaajana. Saaristo sen ei saanut sopimusta TUTOon.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Karlsson antoi hyvät näytöt kesällä.

”Karlsson on tehnyt hyvin töitä koko kesän ajan. Hänellä on hyökkäyspelin valmiudet olemassa Mestis-tasolle, mutta puolustuspelaamista on vielä kehitettävä. Hän aloittaa kauden Forssassa. Karlsson on meidän käytettävissä, mikäli joukkuetta on täydennettävä loukkaantumisten myötä.”

Saaristolle ei sopimusta

Saariston panos ja asenne saa kehuja Aittolalta.

”Walu heitti kaiken likoon. Hän on kaveri, jolla on sydän mukana sekä luonnetta koko kylän edestä. Kilpailu pelipaikoista on meillä kova ja näytöt ei tässä kohtaa riittäneet pelaavaan kokoonpanoon. Nyt katsomme rauhassa, mitä Saaristo tekee uransa suhteen ja onko hän vielä meidän käytettävissämme tällä kaudella. ”

Vuorio ja Vento vielä mukana

Veeti Vuorio ja Eetu Vento ovat vielä joukkueen mukana hakemassa pelipaikkaa. Heidän kohtalonsa ratkeavat Aittolan mukaan tämän viikon aikana.

”Tähtäämme siihen, että joukkue olisi valmis tämän viikon jälkeen ja tilanne saataisiin rauhoitettua ensi viikoksi. Meillä on tahtotila, että käytössämme olisi aiempaa isompi rinki pelaajia, jotka kilpailevat pelipaikoista. Tämä antaisi meille myös paremmat saumat reagoida loukkaantumisiin.”

 

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää