Aki Keinänen jatkaa TUTOssa myös seuraavat kaksi kautta

TUTO Hockey ja Aki Keinänen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Keinäsen uusi sopimus TUTOn kanssa kattaa pelikaudet 2017-2018 ja 2018-2019.

TUTOssa eläväksi legendaksi noussut Keinänen on edustanut TUTOa vuodesta 2005 lähtien, jolloin hän siirtyi kasvattajaseurastaan KalPasta Turkuun. Keinänen on TUTOn historiassa eniten otteluita pelannut pelaaja ja seuran kaikkien aikojen maalikuningas.

”Loistohomma, että saatiin tulevaisuus näin nopeasti sovittua. Olen hyvillä mielin ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, Keinänen sanoo.  

32-vuotias Keinänen johtaa tällä hetkellä Mestiksen pistepörssiä. Hän on iskenyt 21 ottelussa tehopisteet 14+10=24. Loistavasti alkaneesta kauden alustaan Keinänen jakaa kiitosta seuraavasti.

”Loukkaantumisen jälkeen harjoittelu meni uusiksi ja olen muutenkin pitänyt suuresti tavasta, jolla täällä on nyt harjoiteltu. Todella iso kiitos olkapään kuntoon laittamisesta menee Jari Hemlingille ja Marko Yrjövuorelle, jotka ovat tehneet loistavaa työtä kanssani.”

”Uskon, että joukkue pystyy tuosta vielä parantamaan. Hyvä startti ollaan saatu, mutta vielä pitää saada steppejä, että kausi jatkuu mahdollisimman pitkälle.” 

Seurauskollisuus katoavaa kansanperinnettä

Myös TUTOlle seurana Keinäsen jatkosopimus on totta kai äärimmäisen tärkeä asia.

”Tämä on meidän organisaatiollemme kaikin puolin upea asia, että saatiin ’Kenin’ kanssa asiat sovittua ja tulevaisuus selkeäksi. Keinänen on sarjan kärkipelaajia ja pelaa tällä hetkellä uransa parasta jääkiekkoa. Hänen vaikutuksensa meidän toimintakulttuuriimme on valtava”, kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola

”Päivittäisessä tekemisessä kokeneen pelaajan valtava innostuminen jääkiekkoon on iso asia, josta nuoremmat pelaajat saavat ottaa oppia. Nykypäivänä persoonat ja seurauskollisuus ovat melko katoavaa kansanperinnettä. Seuramme kannalta on äärettömän hienoa, että seuramme yksi suurimmista pelaajista jatkaa pelejään TUTO-paidassa vielä ainakin kaksi vuotta.”

TUTO Hockeyn ja Mestiksen ennätyksiä uusiksi kirjoittava Keinänen nostetaan myös ensimmäisenä pelaajana jo peliuransa aikana TUTO Hockey Hall of Legends –näyttelyyn. Uudistunut näyttely avataan keskiviikkona klo 17.30, jolloin myös Marli Areenan ovet aukeavat. Lue uutinen aiheesta TÄÄLTÄ!

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää