Aittola ja Elomo jatkavat – Laaksonen uutena miehenä mukaan valmennustiimiin

Elmo Aittola jatkaa myös kaudella 2019-2020 TUTO Hockeyn Nuorten SM-Liigajoukkueen päävalmentajana. Erinomaista työtä A-nuorten peräsimessä vuosia tehnyt Aittola saa avukseen valmennustiiminsä ensi kaudeksi vahvistusta, kun tällä kaudella kaudella HC Indians Kaarinassa valmentanut Miikka Laaksonen liittyy remmiin. Aittolan aisapari aiemmilta kausilta, Tommi Elomo, jatkaa myös valmennuksessa.

– 2015 sanoin jatkoajan haastattelussa ”Teemme kaikkkemme, jotta silta edustuksen ja A-junioreiden välillä lyhenisi ja pelaajien nostaminen sieltä olisi mahdollista.”
Aika hyvällä omatunnolla voin vuonna 2019 todeta, että se silta on tätä nykyään lyhyt nelikaistainen moottoritie, jonka kanssa kukaan muu ei kilpaile Mestiksessä. Liigassakin on ne joukkueet harvassa, joiden pelaajien kehitysputki pystyy kilpailemaan meidän kanssa. A-Juniorit ovat nyt konkreettinen osa TUTO:n Mestis-joukkuetta ja se on kova työn, suunnitelmallisuuden sekä erinomaisen yhteistyön hedelmä, Aittola paaluttaa.

– Päätös jatkosta syntyi nopeasti palaverissa johdon kanssa. Tahtotila oli molemminpuolinen ja täten sovimme, että jatkan vielä yhden kauden. Johdon lisäksi ihan yhtä tärkeä osa tässä päätöksessä oli, että muu tiimi jatkaa ja Laaksonen saadaan uutena miehenä mukaan, jatkaa Aittola.

Elmo Aittola jatkaa myös TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtajana.

– Mulla on tähän touhuun valtava intohimo, se että jätkät ottaa steppejä eteenpäin sekä saavat kovalle työlleen palkintoja ja ihan yhtälailla tiedän, ettei 36-vuotiaana näitä tuplaroolin vuosia ole ikuisesti olemassa. Siksi tästä pitää osata nauttia joka päivä, ennen kuin lyödään kirja kansiin ja hyllyyn.

A-nuorten valmennus- ja taustatiimissä jatkavat myös Juha Laine (fysiikkavalmennus), Petteri Oiva (MV-valmennus), Heikki Sartovuo, Iiro Hautala (huolto) ja Matti Koskinen (joukkueenjohtaja).

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää