After Work yrityksille | paneelikeskustelussa mukana mielenkiintoisia nimiä

Tervetuloa TUTO-turnauksen avaavaan After work-tilaisuuteen!

Perjantaina 18.8 kello 16.00 tippuu kiekko jäähän TUTO-turnauksen ensimmäisessä ottelussa, mutta sitä ennen (kello 13.00 eteenpäin) on hetki aikaa kokoontua hyvässä seurassa verkostoitumaan sekä kuulemaan todella mielenkiintoinen paneelikeskustelu suomalaisen pelaajapolun nykytilasta sekä tulevaisuudesta.

Paneelikeskustelua moderoi paikallinen kiekkomies Hannu Karell (mm. perustajajäsen Turun Bisnesseurassa, lue lisää täältä). Paneelikeskustelussa mukana kattava nelikko, joka tuo omat näkemyksensä ja ajatuksensa rehellisesti ja kaunistelematta. Tässä keskustelussa syväluodataan nykytila ja maalataan isolla pensselillä pelaajapolun uusi tulevaisuus!

Keskustelemassa ovat:

Jonne Virtanen, TUTO Hockey, Päävalmentaja.
Jonnella taustalla 626 runkosarjan ottelua sekä 77 pudotuspeli-ottelua Liigassa. Lisäksi pelaajakokemusta niin Mestiksestä kuin myös Tanskan pääsarjasta. Nyt Jonne toimii ensimmäistä kautta TUTOn päävalmentajana. Turkulaisen kiekkoilun sekä suorasanaisuuden perikuva. 

Jyrki Louhi, KTM, HPK Liiga – hallituksen puheenjohtaja.  
Jyrkillä taustalla 606 Liigan runkosarjaottelua sekä kokemusta myös Ruotsin sarjasta. Nykyään HPK:n hallituksen ruorissa sekä lisäksi Jyrki vaikuttaa Suomen Jääkiekkoliiton hallituksen jäsen ja jääkiekkoliiton juniorikiekkovaliokunnan puheenjohtajana. 

Mikko Saarni, Jokerit Helsinki – hallituksen puheenjohtaja. 
Mikolla on kokemusta kiekosta Atlantin toiselta puolelta niin USAsta kuin myös Kanadasta. Nykyään yrittäjänä työskentelevä Mikko on Viima Hockey Concept Oy:n hallituksen puheenjohtaja sekä nyt uutta tulemista kotimaan kiekkoilussa tekevän Jokerien hallituksen puheenjohtaja. 

Aku Kallonen, Kiekko-Espoo, toimitusjohtaja

Aku tunnetaan kiekkomiehenä henkeen ja vereen. Ensimmäinen kausi K-Espoon toimitusjohtajana toi Suomen Cupin mestaruuden, Mestiksen runkosarjan voiton sekä Mestiksen mestaruuden, joten voisi sanoa, että vaatimaton alku tällä miehellä. Aku siirtyi kiekkoyhtiön toimitusjohtajaksi Woltin palveluksesta, jossa hän teki kovaa jälkeä ensin kotimaan myynnissä ja sitten kansainvälisen myynnin johdossa. 

After work-tilaisuus järjestetään Rajupaja Areenan pihalle rakennetussa tapahtuma-alueella (sateella sisällä hallissa), jossa paneelikeskustelun sekä hyvän seuran lisäksi tarjolla on ruokaa ja juomaa. 
Perjantaina turnauksessa pelataan kaksi ottelua ja musiikkiviihdettä on tarjolla myöhään yöhön. 

Hinta:
Lipun hinta on 129€ + alv. Lippu sisältää pääsyn after work-tilaisuuteen, ruoka- ja juomatarjoilun, ohjelman sekä kahden päivän turnauslipun. 
10 lippua, tai enemmän: 100€ + alv. 

Perjantaina pelattavat ottelut: 

klo 16.00 Imatran Ketterä – Kiekko-Espoo
klo 20.00 TUTO – Jokerit

Lauantaina pelattavat ottelut:
klo 13.00 Kiekko-Espoo – Jokerit
klo 17.00 TUTO – Imatran Ketterä

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää