Aatu Aarnio vuokralle TUTOon

Aatu Aarnio siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella TUTOon Vaasan Sportista! Puolustaja on nähty jo muutamassa ottelussa TUTOn riveissä, ja mies on liittynyt joukkueen vahvuuteen tänä aamuna.

”Aatu pelasi hyvän debyyttikauden Liigassa viime kaudella, valitettavasti tätä kautta ovat häirinneet loukkaantumiset ja tästä syystä Aatu on ollut tarjolla meille lainapelaajaksi. Aatu on jämäkkä puolustaja ja vahva kamppailija. Luotettava puolustaja, joka tekee paljon peliä edistäviä asioita. Aatusta on meille iso apu” TUTOn urheilukoordinaattori Virpiö kommentoi.

 


Kuva: Tiia Mahkonen

Lainapelaajista

TUTOlla on tällä hetkellä sallitut kolme lainapelaajaa (Aarnio, Koskinen, Korkka), joiden vuokrasopimukset ovat kaikki voimassa toistaiseksi. Pelaajien Liiga-seuroilla on oikeus kutsua pelaajat takaisin riveihinsä tarvittaessa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää