A-nuorille voitto, edustukselle piste

TUTOn A-nuoret hakivat Vantaalta tärkeät pisteet Nuorten SM-liigan alemmassa jatkosarjassa a2-0 voitolla. Edustus kärsi puolestaan Mestiksen kärkikamppailussa kirvelevän jatkoaikatappion KooVeelle 2-3 lukemin.

Nuorten SM-liiga

K-Vantaa – TUTO Hockey 0-2 (0-1, 0-1, 0-0) TILASTOT

TUTO Hockeyn A-nuoret hakivat tärkeät kolme pistettä Nuorten SM-liigan alemmassa loppusarjassa voittamalla K-Vantaan Tikkurilassa 0-2. Voiton takuumies löytyi TUTOn maalilta. Kimmo Rautiainen torjui 28 kertaa ottelussa ja piti maalinsa puhtaana. Maalinteossa TUTOlta kunnostautuivat Roope Kallio ja Karri Forsblom.

A-nuorten pelit jatkuvat viikonloppuna kahdella ottelulla Vaasan Sportia vastaan. Joukkueet kohtaavat perjantaina Vaasassa ja lauantaina Marli Areenalla. Lauantain ottelu alkaa klo 17.00. Ovet ja lipunmyynti avataan klo 16.15. Lipun hinta on 5 euroa. Alle 7-vuotiaat sekä TUTO- ja kausikorttilaiset pääsevät peliin ilmaiseksi. Marli Areenan kioski ja päätyravintola palvelevat ottelun ajan.

Mestis

TUTO Hockey – KooVee 2-3 ja (0-1, 2-1, 0-0, 0-1) TILASTOT

TUTO Hockey ja KooVee tarjosivat Marli Areenan yleisölle tasaisen kärkikamppailun. Kotijoukkueen pettymykseksi voitto ja lisäpiste matkasivat jatkoajan jälkeen Tampereelle. TUTOn maaleista vastasivat Mikko Laine ja Juho Virtanen.

TUTOn pelit jatkuvat viikonloppuna kahdella vieraspelillä. Perjantaina vastaan asettuu Iisalmen Peli-Karhut ja lauantaina vuorossa on vierasottelu Kajaanissa Hokkia vastaan. Molemmat ottelut on nähtävissä Ruutu+ -palvelusta sekä Pubelinasta (Kirsikkatie 44, 20720 TURKU).

Seuraavan kerran joukkue esiintyy Marli Areenan kotiyleisölle perjantaina 17.1.2020. Silloin vastustajaksi saapuu perinteinen kiistakumppani SaPKo Savonlinnasta. Hanki edullisemmat ennakkoliput perjantai-illan huumaan tästä.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Seuraava kotiottelu

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää