A-nuorille tärkeä voitto, edustukselle tappio

TUTO Hockeyn A-nuoret ottivat tärkeän kotivoiton tänään  K-Vantaasta 6-3 lukemin. Edustusjoukkue lähti puolestaan kotimatkalle Kokkolasta tyhjin käsin, kun Hermes oli parempi 6-2 lukemin. Seuraavassa on kuvakooste A-nuorten ottelusta sekä ottelukooste ja lehdistötilaisuus edustuksen pelistä.

Nuorten SM-liiga, Alempi jatkosarja

TUTO Hockey – K-Vantaa 6-3 (1-0, 2-1, 3-2) TILASTOT

TUTO Hockeyn A-nuoret ottivat tärkeät kolme pistettä A-nuorten jatkosarjassa, kun K-Vantaa kaatui kotiyleisön riemuksi 6-3 lukemin. TUTOn maalilla pelannut Kimmo Rautiainen oli ottelun hahmoja torjuen peräti 44 kertaa. Erityisesti toisessa erässä Rautiainen piti joukkuetta pystyssä torjuen 23 vantaalalaislaukausta. Hyökkäyspäässä TUTO oli tehokas laajalla rintamalla, sillä jokaiseen maaliin merkittiin eri tekijä.

Kuvakooste

Kimmo Rautiainen pysäytti TUTOn maalilla 44 laukausta.

Timi Lehti avasi TUTOn maalihanat Karri Forsblomin upeasta esityöstä

Artemi Aleksandrov karkasi kesken vantaalalaispyörityksen läpiajoon ja siirsi TUTOn uudelleen johtoon.

Roope Kallio viimeisteli kolmannessa erässä tyylikkäästi rankkarista.

Lopulta TUTO pääsi juhlimaan voittoa 6-3 lukemin.

Uusinta keskiviikkona, seuraava kotiottelu lauantaina

TUTO ja K-Vantaa kohtaavat uudelleen jo tulevana keskiviikkona, tällöin pelipaikkana on Tikkurila. Seuraavan kerran A-nuoret pelaavat Marli Areenalla ensi viikon lauantaina, kun Vaasan Sport saapuu vieraaksi.Ottelu alkaa klo 17.00. Ovet ja lipunmyynti aukeavat klo 16.15. Lippujen hinta on 5 euroa, alle 7-vuotiaat sekä TUTO- ja kausikorttilaiset pääsevät ilmaiseksi.

Mestis

Hermes – TUTO Hockey 6-2 (2-1, 2-1,2-0) TILASTOT

TUTOn Kokkolan matkasta tuli hukkareissu, sillä eilen levännyt Hermes oli tyly isäntä vieden pelin 6-2 lukemin. TUTOn osumista vastasivat Jeremi Wehmas ja Kalle Kaijomaa.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Seuraava kotiottelu

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää