A-nuorilla edessä kauden tähän asti tärkein ottelu

TUTO kohtaa Nuorten SM-Liigan alemman jatkosarjan äärimmäisen tärkeässä ottelussa Kiekko-Vantaan kotihallissa Kupittaan Marli Areenalla keskiviikkona klo 18:45 alkaen.

Kiekko-Vantaa on yhdessä Karhu-Kissojen kanssa TUTOn päävastustajia Nuorten SM-Liigan alemmassa jatkosarjassa. Viime viikolla TUTO onnistui voittamaan molemmat näistä joukkueista jatkoajalla. Keskiviikkona ”Muikut” lempinimeä totteleva Kiekko-Vantaan A-nuorten joukkue kaatui maalein 3-4 ja samat lukemat olivat taululla lauantaina Helsingissä Karhu-Kissojen kotikaukalossa. Siinä välissä perjantaina TUTO otti hienon kotivoiton Ilveksestä maalein 5-2 ja on edelleen jatkosarjassa voittamaton. TUTO on sarjataulukossa toisena JYPin jälkeen.

Kiekko-Vantaa on aloittanut jatkosarjan hyvin ja pitää hallussaan sarjataulukon viidettä sijaa kahdeksalla pisteellä. Viikonloppuna Muikut onnistuivat muun muassa kaatamaan Ässät Tikkurilan Trio Areenalla maalein 6-3 ja viime keskiviikkona TUTOa vastaan vantaalaiset olivat välillä ottelussa jopa niskan päällä.

TUTOn paras pistemies alemmassa jatkosarjassa viiden pelatun ottelun jälkeen on, pistepörssissä toisena oleva, Karri Forsblom 4+7=11. Muikkujen tehokkain on puolestaan tähän mennessä ollut Niko Lottanen, joka on viidessä ottelussa saalistanut 6 pistettä (3+3).

Nyt jos koskaan kannattaa saapua Marli Areenalle kannustamaan TUTO voittoon tässä erittäin tärkeässä ottelussa!

Kuva: Shaun Duncan

TUTO – Kiekko-Vantaa keskiviikkona Marli Areenalla klo 18:45. Liput 5€ ovelta!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää