A-nuoret sarjakärkeen!

TUTO Hockeyn A-nuoret voittivat tänään kotiottelussaan Kajaanin Hokkin 4-3 ja nousi Nuorten Mestiksen sarjakärkeen. TUTOn  pelit jatkuvat jo huomenna sarjan kärkiottelulla, kun Marli Areenalle saapuu vieraaksi sarjakakkoseksi pudonnut Joensuun Jokipojat. Ottelu alkaa klo13.20 ja yleisöllä on siihen vapaa pääsy.

TUTO Hockeyn A-nuoret kohtasivat lauantain iltapelissä Kajaanin Hokkin. Ottelua oli saapunut seuraamaan Marli Areenalle lähes pari sataa innostunutta kiekon ystävää.  Ennen ottelun alkua TUTOn Waltteri Saaristo kukitettiin 100. Nuorten Mestis –ottelun pelaamisesta.

Liekö palkitsemisseremoniat sekoittaneet isäntien alun, mutta peliä ehdittiin pelata vain 26 sekuntia, kun punalamppu syttyi ensimmäisen kerran TUTOn maalia vartioineen Iiro Salmisen selän takana. Runsaslukuisen yleisön iloksi TUTO pääsi peliin mukaan nopeasti ja kajaanilaisvieraiden johto olikin jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen vain kaukainen muisto. Isäntien tasoitusmaalista vastasi Rasmus Varhenmaa. Lisää osumia ei avauserässä nähtyä. 

TUTOn tehokas toinen erä kajaanilaisten turma                                                                               

Toiseen erään kaukaloon saapui kuin uudesti syntynyt kotijoukkue. Kajaanilaisille oli varsinkin erän ensimmäisellä puoliskolla tarjolla lähinnä statistin rooli. Ottelun ylitettyä juuri puolivälin vei Atte Rimpiläinen ylivoimaosumallaan TUTOn jo 4-1 johtoon. Ennen Rimpiläisen osumaa TUTOlle oli osunut jo Verneri Paijula ja Jesse Söderqvist. TUTOlla oli erässä ainekset useampaan lisäosumaankin, mutta hyvän ottelun Hokkin maalilla pelannut Lari Kukkohovi ei ollut enää yllätettävissä.

Päätöserässä oli jälleen Hokkin vuoro saada salama-alku. Erää oli ehditty pelata vain reilut kuusi minuuttia, kun kajaanilaiset olivat nousseet jo maalin päähän kahden pikaosuman turvin. Osumista hengen päälle saanut vierailija pääsi yrittämään erän lopussa jopa 5-3 vastaan ylivoimalla tasoitusosumaa, mutta ratkaisuhetkillä ottelussa 24 kertaa torjunut Salminen oli mies paikallaan. Näin ollen TUTO nappasi jo 12 peräkkäisen voiton ja nousi Nuorten Mestiksen sarjakärkeen, kun Joensuun Jokipojat hävisivät samanaikaisesti Forssassa oman ottelunsa.

Huomenna sarjan kärkiottelu Marli Areenalla klo 13.20

TUTO Hockeyn nuoret jatkavat tositoimissa jo huomenna, kun Marli Areenalle saapuu vieraaksi sarjassa toisena oleva Joensuun Jokipojat. Ottelu alkaa Marli Areenalla klo 13.20 ja yleisöllä on siihen vapaa pääsy. Runkosarjaa on jäljellä enää kahdeksan kierrosta, joten ottelulla on suuri merkitys runkosarjan voittotaistelussa.

 

TUTO Hockeyn A-nuorten kummiyritys on Turun Seudun Osuuspankki

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää