A-nuoret nousivat voittoon, edustukselle katkera tappio

TUTOn a-nuoret nousivat upeaan vierasvoittoon Vaasassa. Edustusjoukkue koki puolestaan katkeran tappion Iisalmessa.

Nuorten SM-liiga

Sport-TUTO Hockey 2-4 (2-0, 0-2, 0-2) TILASTOT

TUTO Hockeyn A-nuoret hakivat tärkeät kolme pistettä Vaasasta voittamalla Sportin 2-4. Voiton arvoa nostaa se, että TUTO nousi avauserän 2-0 tappioasemasta voittoon. TUTOn tehopelaajia olivat kahdesti osunut Artemi Aleksandrov ja kolme pistettä kerännyt Karri Forsblom (1+2), kaksikkoa säesti päätöslukemat tyhjään maaliin viimeistellyt Oskari Tauriainen (1+1). TUTOn maalilla Michael Vojvoda torju 21 kertaa.

Huomenna uusinta Marli Areenalla

Joukkueet kohtaavat uudelleen jo huomenna, kun Sport saapuu puolestaan vieraaksi Marli Areenalle. Ottelu alkaa klo 18.00. Ovet ja lipunmyynti avataan klo 17.15. Lippujen hinta on 5 e, alle 7-vuotiaat sekä TUTO-korttilaiset ja kausikorttilaiset pääsevät ilmaiseksi. Marli Areenan kioski ja päätyravintola palvelevat ottelun ajan.

Mestis

IPK – TUTO Hockey 5-3 (0-1, 1-1, 4-1) TILASTOT

TUTO Hockeyn edustusjoukkue koki katkeran tappion Iisalmessa. Joukkue johti ottelua Iisalmessa jo 0-2 Juho Mäkelän ja Jere Rouhiaisen (kuvassa) osumilla. Kolmannen erän tehohetki käänsi ottelun kuitenkin isäntäjoukkue IPK:lle. Rouhiaisen illan toinen (2+1) osuma toi TUTOn vielä maalin päähän erän puolivälissä, mutta tasoitukseen asti eväät eivät tällä kertaa riittänyt.

TUTO jatkaa vieraskiertuetta huomenna, kun se matkaa Kajaaniin Hokkin vieraaksi. Ottelu alkaa Kajaanissa klo 17.00 ja se on nähtävissä Ruutu+ -palvelusta sekä Turussa Pubelinassa.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Seuraava kotiottelu

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää