A-nuoret matkaavat Raumalle viikonlopuksi

TUTOlla on edessä tärkeä viikonloppu Raumalla. Ohjelmassa on A-nuorten SM-liigan sarjaturnauksessa kolme haastavaa ottelua.

TUTOa vastaan kaukaloon luistelevat HPK perjantaina, KooKoo lauantaina sekä Blues sunnuntaina. Kaikki vastustajajoukkueet ovat TUTOa korkemmalla sarjataulukossa, parhaiten sijoittuneena Blues sarjan toisena. Kahdesta edellisestä ottelusta turkulaiset napsivat täydet pistepotit, kaatamalla Ässät vieraissa ja Ilveksen kotona. TUTOlla on matkaa ylemmän loppusarjan oikeuttavaan kymmenenteen sijaan 8 pistettä, joten lisäpisteitä myös Raumalta olisi äärimmäisen tärkeä napsia.

Maalivahti Waltteri Urpolahti liittyy mukaan joukkueeseen loppukaudeksi. Lisää tietoa alta löytyvästä päävalmentaja Aittolan haastattelussa.

Kuuntele tästä A-nuorten päävalmentaja Elmo Aittolan kattava haastattelu. Haastattelussa tietoa muun muassa joukkueen pelaajatilanteesta:

Kuva: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää