A-juniorit: Taas tapahtuu Marli Areenalla

TUTO Hockeyn tiimoilta Marli Areenalla on viimeiset pari viikkoa vietetty hiljaiseloa, mutta nyt tähän tulee muutos. Edustusjoukkue taisteli itselleen upeasti pronssiset mitalit värikkään kauden päätteeksi. A-nuorten kausi sen sijaan jatkuu jatkumistaan kun joukkue on selvittänyt tiensä Nuorten Mestiksen pudotuspeleihin ja tähtäimessä on – mikäs muu kuin Nuorten Mestiksen mestaruus.

On kulunut jo yli puoli vuotta siitä kun TUTO Hockeyn A-junnut aloittivat kautensa Kauniaisissa. Joukkue on kahlannut läpi Nuorten Mestiksen karsintasarjan ja varsinaisen Nuorten Mestiksen. Tällä hetkellä pelataan Nuorten Mestiksen jatkosarjaa ja kokonaisuuden kruunaavat piakkoin alkavat pudotuspelit. Tähän mennessä joukkue on kokenut paitsi valmentajavaihdokset, niin se on myös pelannut jo huikeat 46 ottelua.  Kun jatkosarja saadaan päätökseen,  otteluiden määräksi kumahtaa luku 48 eli sama määrä matseja kuin Mestiksen runkosarjassa.

Kymenlaaksosta Savoon

Ilkka Saarelan koutsaama joukkue reissaili vieraspeliturneella mennä viikonloppuna niin Kymenlaaksossa kuin Savossa. Lauantaina ottelua isännöinyt KooKoo laittoi turkulaiset ahtaalle ja voitto TUTOlle kirjattiin maalein 5-6. Ottelun tasaisuuden ja kiihkeäluonteisuuden ymmärtää sillä KooKoo olisi tarvinnut kipeästi nuo jaossa olleet pisteet edetäkseen pudotuspeleihin. Sunnuntaina TUTOn rupeama oli huomattavasti helpompi, sillä SaPKo kaatui salibandymaalein 2-9. Kaiken kaikkiaan viikonlopun ottelut olivat TUTOlle kuin Midaksen kosketus sillä kuuden pisteen saldon turvin joukkue varmisti paikkansa pudotuspeleihin ja samalla myös kotiedun.

Panosta sunnuntaille

TUTO Hockeyn A-nuoret voivat startata sunnuntaina 24.3.2013 Marli Areenalla pelattavaan otteluun periaatteessa ilman paineita. Mahdollisuudet valloittaa sarjan piikkipaikka Karhu-Kissoilta ovat toki olemassa mutta varsin marginaaliset. Paikka pudotuspeleissä ja kotietu on joka tapauksessa saavutettu. Sen sijaan vastustajalla East Hockey Clubilla(EHC) panosta riittää yllin kyllin. Joukkue luultavasti haluaa välierävastustajakseen juuri TUTOn ja voitolla joukkue pystyy kasvattamaan kaulaa K-Vantaaseen sekä KooKoohon. Luvassa on siis tulevana sunnuntaina Marli Areenalla vauhdikas ja kiihkeä kamppailu ottelussa TUTO Hockey A – EHC A. Sunnuntaina 24.3.2013 pelattava ottelu alkaa kello 13.20 ja otteluun on vapaa pääsy. Nyt siis kaikki TUTO-mieliset Marli Areenalle. Jos TPS:n A-nuoret saa houkuteltua otteluunsa yli 1000 katsojaa niin nyt myös TUTO-fanien syytä lähteä liikkeelle. Nuorten Mestiksen mestaruudesta kuitenkin pelataan.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää