A-juniorit: Päävalmentaja Ilkka Saarela haastattelussa

TUTO HOCKEYN A-JUNNUJEN JOUKKUE SAAVUTTI KYMMENEN PERÄTTÄISTÄ VOITTOA NUORTEN MESTIKSEN KARSINTASARJASSA ELI KOMENNUKSESSASI JOUKKUE EI OLE HÄVINNYT VIELÄ YHTÄÄN PELIÄ. MITEN TÄHÄN LOPPUTULOKSEEN PÄÄSTIIN?
Peli kerrallaan positiivisuuden kautta pelaajat nostivat tasoaan ja itseluottamus nousi peli kerrallaan mikä osoitti joukkueen potentiaalin.

VOITITTE MUUN MUASSA LOHKON VOITTANEEN KIEKKO-VANTAAN VIERAISSA. MINKÄLAINEN PSYKOLOGINEN MERKITYS TUOLLA VOITOLLA OLI JOUKKUEELLE?
K-Vantaa voitto ratkaisi meille Mestis- paikan ja antoi uskoa tulevaan eli pystytään haastamaan omalla pelillä mikä tahansa kärkijoukkueista tulevassa sarjassa!

MUUTAMA VIIKKO SITTEN PÖLLYTITTE VG-62:N NAANTALISSA MAALEIN 8-0. JOKAISEN JÄTKÄN KASVOILTA SAATTOI LUKEA HUIKEAA ITSEVARMUUTTA JA PANIKOIMATTOMUTTA. MIKÄ OLI TUON VOITON MERKITYS?
Todella iso voitto ja kasvojenpesu ja jokainen joka näki ottelun niin ei tullut epäselväksi kumpi joukkue ansaitsi paikkansa Mestiksessä.

VARSINAINEN NUORTEN MESTIS ALKAA 5.1.2013 JA VASTUSTAJIEN TASO LUONNOLLISESTI KOVENEE. MIKÄ ON JOUKKUEEN VIRALLINEN TAVOITE NUORTEN MESTISTÄ SILMÄLLÄ PITÄEN?
Käytiin joukkueen kanssa lyhyt palaveri viime viikolla ja tavoite oli yksimielinen eli vain ykkössija kelpaa ja sitä kautta liigakarsinnat.

MILLÄ MALLILLA ON PÄÄROOLIN ESITTÄJÄ ELI JOUKKUE? TOISIN SANOEN ONKO KOKOONPANO SELLAINEN ETTÄ TAMMIKUUN VIIDES VOIDAAN OTTAA AVOSYLIN VASTAAN VAI PITÄÄKÖ VIELÄ JOUKKUEESEEN SAADA VAHVISTUKSIA?
Luottavaisin mielin voi olla ja luotto joukkueeseen on kova mutta 2-4 pelaajaa tulee varmaan ennen tammikuun loppua tuomaan leveyttä ja kilpailua eri pelipaikoille.

 

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää