A-juniorit: Ilmassa leijuu vahva revanssiviikonlopun tuoksu

 

Liekö taustalla vain pelkkä sattuma, mutta joka tapauksessa TUTO Hockeyn A- junnujen tuleva viikonloppu on kuin raapaisu suoraan Mestiksestä ja sen revanssiviikonloppuideasta. Joukkue pelaa lauantaisen kotiottelunsa Marli Areenalla ja sunnuntaina bussin keula suunnataan kohti Vuosaarta Helsingissä. Vastustaja molemmissa otteluissa on sama eli EHC(East Hockey Club).

Nuorten Mestiksen karsintasarjoissa alkaa pian olla taputeltu ensimmäinen kvartaali eli neljännes. Kaikilla karsintalohkon kaksi joukkueilla on takanaan kuusi ottelua. Vaikka sarja on siis vielä nuori, alkaa sijoituksissa ja pisteissä haista jo pieni ratkaisun maku. Esimerkiksi sarjajumbo HPK Teamin pistesaldo on pyöreä nolla ja maalisuhde on 32 maalia pakkasella. Tarvittaisiin vähintäänkin jonkin sortin Miracle on ice jotta hämeenlinnalaiset saisivat reivattua kurssinsa toisenlaiseen kiitoon.

 

TUTON asemat kohdillaan

Neljän ensimmäisen joukkueen kohdalla pisteissä on kovasti piukkaa. Ennen viikonlopun karkeloita sarjaa johtaa parisen viikkoa sitten TUTOllekin katkeraa kalkkia juottanut K-Vantaa. TUTO Hockeyn sijoitus on kaksi, KOOVEE törröttää sijalla kolme ja TUTON viikonloppuvastus EHC sijalla neljä. Piste- eroa ensimmäisen ja neljännen välillä on kolme.

 

Luonnollisesti TUTO lähtee viikonloppuun samoilla fiiliksillä ja päämäärillä kuin edelliseenkin täyspottiviikonloppuun. On selvää että helpolla EHC ei tule TUTOa päästämään. TUTO Hockey voi toisaalta lähteä luottavaisin mielin tuleviin koitoksiin, sillä viikko sitten pelatut ottelut KOOVEEtä ja HPK Teamia vastaan olivat sikäli lupaavia, että maalitekorintamalla vastuunkantajia nuoressa joukkuessa alkaa olla luonteva määrä. TUTOn päävalmentaja Mikko Rauteella on käsissään ryhmä jonka tehot eivät makaa vain muutaman kynäilijän harteilla. Kun myös kassariosastolla on valinnanvaraa, tavoite sijoittua karsintasarjassa neljän joukkoon on hyvin realistinen.

Ottelu TUTO Hockey A vastaan EHC A alkaa kello 13.50. Muistathan että Nuorten Mestiksen karsintasarjan otteluihin on vapaa pääsy ja yksi Marli Areenan kioskeista palvelee ottelun ajan.

 

 

TUTO Hockeyn A- junnujen pelaajakortteja löydät täältä:  

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää