A-juniorien otteluennakko: Vi ska få gäster från Grankulla

Revanssiviikonlopun merkeissä sujunut TUTO Hockeyn A- junnujen taival Nuorten Mestiksen karsintasarjassa jatkuu jo huomenna tiistaina 9.10.2012 kun joukkue saa vastaansa vieraita alhaisen veroäyrin kunnasta Kauniaisista. Otteluvauhti on kuin NHL:ssä ikään. EHC:tä vastaan viikonloppuna pelatut ottelut päättyivät kotona maalein 1-5 ja Vuosaaressa maalein 2-3. Pistesaldo viikonlopulta siis yksi. No, se on enemmän kuin nolla mutta vähemmän kuin kuusi.

 

Joukkueen virallinen tavoite päävalmentaja Mikko Rauteen ilmaisemana on edetä varsinaiseen Nuorten Mestikseen. Kyseiseen sarjaan pääsevät molempien karsintalohkojen neljä ylintä joukkuetta eli yhteensä kahdeksan joukkuetta. Varsinkin lohkossa yksi kolme joukkuetta (Karhu-Kissat, KooKoo ja SaPKo) ovat tehneet aika totaalista jälkeä ja tarvitaan pieniä ihmeitä jos jokin uhmaa näiden etenemistä varsinaiseen Nuorten Mestikseen. Lohkossa kaksi, jossa TUTO Hockeykin pelaa, on pelin henki muodostumassa vähän samanlaiseksi. K-Vantaa ja KOOVEE porskuttavat vahvan oloisesti ja vahvimmin wanna-be tyrkyllä sijoille 3 ja 4 ovat EHC ja TUTO Hockey.

 

Nyt ei enää ihmetellä

 

Suomeksi sanottuna Nuorten Mestiksen karsintasarjoissa eletään jo vaiheita joista on leikki kaukana. Jokainen piste jokaiselle joukkueelle on tervetullut. Vaikka jäljellä on vielä lähes kolme neljäsosaa sarjasta eivät edes sarjan yläpäässä majailevat tiimit voi ajatella että piste sinne tai tänne – samantekevää eivätkä tyvipään joukkueet voi laskea sen varaan että voitetaan sitten kaikki jälkipuoliskon matsit. TUTO Hockeyn A- junnujenkin on laitettava kaikkensa likoon jotta paikka neljän sakissa realisoituu.

 

On faktaa että TUTOn A- junnujen porukka on uusiutunut huimasti sitten viime kauden ja vakiorosterissakin viilettää häkkipäitä. ”Vanhoja” nimiä ovat ainoastaan Simo Pasonen, Lauri Puputti sekä Joonas Larinmaa. Tätä taustaa vasten nuori joukkue on tietysti tehnyt jo tähän mennessä upeaa jälkeä mistä on osoituksena sunnuntain peli Vuosaaren ”ikivanhassa” hallissa. Joukkue nousi 0-2 tappioasemasta tasoihin ja vei pelin jatkoajalle asti.

 

Tiistaina sankoin joukoin Marli Areenalle

 

Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen TUTO Hockeyn A-junnujen pistesaldo on 16, jolla heltiää tällä hetkellä neljäs sija. Matkaa tiistaiseen vastustajaan Kauniaisten Urheiluyhdistys Tovereihin (GrIFK) on seitsemän pistettä ja siitä lähdetään että tiistain jälkeen tuo piste- ero on kymmenen, Eiköhän TUTO- fanien tehtävänä ole puolestaan pitää siitä huoli että lähdetään sankoin joukoin tiistaina 9.10.2012 kello 18.20 alkavaan matsiin kannustamaan A- junnut voittoon. A- junnujen otteluihin on vapaa pääsy ja muistattehan että nykyään myös A- junnujen otteluissa Hippoksentien puoleinen kioski palvelee katsojia.

 

Nuorten Mestiksen karsintalohkon 2 tilastot löydät täältä

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää