TUTOlle vahvistusta kevään ratkaisupeleihin Julkaistu ke 27 maalis 13:30

TUTOlle vahvistusta kevään ratkaisupeleihin

TUTO Hockey ja Karkelon Sukka ovat solmineet sopimuksen yhteistyön jatkamisesta kevään ratkaisupelien kynnyksellä. Yhteistyön myötä joukkue saa uudet saumattomat luistinsukat käyttöön jo keskiviikon Savonlinnan otteluun. Uutinen yhteistyöstä otettiin ilolla vastaan TUTOn kopissa.

- Tämä on erittäin hieno uutinen. Aiemmilla kausilla TUTOssa pelatessani olen päässyt Karkelon Sukan luistinsukkaa käyttämään ja varastosta löytyy nytkin yksi vanhempi pari kyseisiä sukkia. Kyseessä on todella laadukas tuote, joka varmasti antaa lisää potkua jäällä, kommentoi viime ottelussa näyttävän esityön TUTOn 2-0 maalin tehnyt Timi Lahtinen.

Yhteistyön jatkaminen TUTOn kanssa oli mieluinen asia myös Karkelon Sukalle.

Olemme tehneet vuosia TUTOn kanssa yhteistyötä. On hienoa, että pääsemme jatkamaan sitä ja olemaan osa seuraa myös tulevaisuudessa. Toivotamme omalta osaltaan joukkueelle tsemppiä kevään ratkaisupeleihin, hallilla nähdään, kertoo Katri Söderlund Karkelon Sukasta.

Lietolainen perheyritys

Karkelon Sukka on lietolainen perheyritys, joka on erikoistunut tekemään laadukkaita erikoissukkia. Valikoimasta löytyvät luistinsukan lisäksi muun muassa hyvänolonsukkaa, kiristämätöntä sukkaa, juoksusukkaa ja eräsukkaa. Yritykseen ja tuotevalikoimaan pääsette tutustumaan tästä: karkelonsukka.fi

Kuva: Shaun Duncan