TUTO nousi voittoon Marli Areenan kuumassa lauantai-illassa Julkaistu la 08 helmi 22:57

TUTO nousi voittoon Marli Areenan kuumassa lauantai-illassa

TUTO Hockey - IPK 5-4 ja (2-2, 1-1, 1-1) TILASTOT

TUTO ja IPK tarjosivat viihdyttävän ja kuuman ottelun Marli Areenan lauantai-illassa. TUTO osoitti periksiantamattomuutensa nousten ottelussa neljästi tasoihin. Isäntien sinnikkyys palkittiin lopulta jatkoajalla, kun sairastuvalta kokoonpanoon palannut Mikke Levo  viimeisteli 5-4 voittomaaliin ylivoimalla Aleksander Nikulinin (0+3) syötöstä.

Fyysisessä ottelussa nähtiin poikkeuksellisen paljon kovia taklauksia, taistelupareja ja vastustajan psyykkausta. Marli Areenalla olikin paikoin aistittavissa kevään ja ratkaisupelien lähestyminen, sen verran kuumina tunteet paikoin kävivät. Kotiyleisön kannalta ottelun käsikirjoitus oli nautinnollinen, kun TUTO nousi vuorollaan Lassi Vanhatalon, Eetu Venton, Juho Virtasen  (1+1) ja Eetu Elon (1+2) osumilla tasoihin. Elon 4-4 tasoitus syntyi TUTOn pelatessa ilman maalivahtia ajassa 58:40.

Keskiviikon kiekkokarnevaalit Peliittoja vastaan

TUTO hakee kahdeksan ottelun pisteputkelleen (17 pistettä) jatkoa keskiviikkona, kun Heinolan Peliitat saapuvat Marli Areenalle. Hanki ennakkoon edullisemmat liput keskiviikon kiekkokarnevaaleihin tästä.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Haastattelu Lassi Vanhatalo (2.erätauko)

Haastattelu Niko Seppälä

Seuraava kotiottelu