Pisteet jäivät Talvisaloon

Runsasmaalinen ottelu Savonlinnassa päättyi kotijoukkue SaPKon 7–4-voittoon.

Savonlinnan perjantai-illassa kotijoukkue vei täyden pistepotin vahvan ensimmäisen erän turvin. SaPKo onnistui neljästi maalinteossa ensimmäisen kaksikymppisen aikana.TUTOn maaleista ottelussa vastasivat Olli Valtola, Nico Friman, Juho Mäkelä ja Mikke Levo.

Lauantaina TUTO kohtaa Jokipojat Joensuussa. Sarjataulukossa Jokipojat majailevat TUTOn perässä neljäntenä. TUTOlla pisteitä on kasassa 61 ja joensuulaisilla 59. Ottelu alkaa klo 17:00.

Ottelun TILASTOT

Kuva: Shaun Duncan

TUTOn maalit ottelusta sekä päävalmentajan kommentit pelin jälkeen:

NUORTEN SM-LIIGA TUTO – JYP 1-5

TUTO kohtasi Nuorten SM-Liigan alemman jatkosarjan kärkipään taistelussa JYPin. TUTO johti ottelua kahden erän jälkeen 1-0. Kolmanteen erään vierasjoukkue sai salama-alun, kun tasoitusosuma syntyi ajassa 40:28. Vieraat onnistuivat maalinteossa vielä neljästi ja veivät pisteet Kupittaalta maalein 1-5.

Maalivahtien torjunnat:

TUTO:
Määttä 7+7+9=23 (pois 54:20 1-4)
Salmenoja 0+0+2=2

JYP:
Parkkinen 16+11+12=39

A-nuorten kausi jatkuu huomenna klo 17 Marli Areenalla SaiPaa vastaan. Liput otteluun 5 euroa ovelta.

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...