Hokki vei Mestiksen pronssimitalit

Pronssiottelu: TUTO Hockey – Kajaanin Hokki

2-5 (0-1, 2-1, 0-3)

Tilastot

TUTO Hockey ja Kajaanin Hokki kohtasivat keskiviikkona toista vuotta putkeen Mestiksen pronssiottelussa. Tällä kertaa Hokki vei mitalit maalein 5-2.

”Varmaan tällaiset pelit on aina mukavampi voitollisesti päättää. Ja totta kai saada ainakin pukuhuoneeseen positiivinen fiilis tästä tarinasta ja matkasta, mitä on elokuun alusta saakka tehty”, sanoi Hokin Jari Laukkanen ottelun jälkeen.

”Tarkoitus oli olla hyvin kärsivällinen ja mielestäni siinä onnistuttiin. Peluutuksen tiivistäminen toi kolmanteen erään lisää ja sitä kautta saatiin voitto ja pronssimitalit Kainuuseen. Tämä on mielestäni näin pieneltä seuralta ihan helvetin kova suoritus tässä sarjassa ja siitä täytyy olla ylpeä.”

Hokki ratkaisi kolmannessa

Hokki meni ensimmäisessä erässä johtoon Valtteri Parikan maalilla, mutta TUTO tuli toisessa erässä rinnalle ja ohi Aki Keinäsen ja Olli-Pekka Heinimäen osumilla. Molempiin maaleihin syötön tarjoili uransa tähän iltaan päättänyt Timo Pärssinen.

Päätöserässä vierailija Hokki oli kuitenkin nälkäisempi, iski kolme maalia ja vei pronssimitalit Kajaaniin. Maalintekijöinä päätöserässä kunnostautuivat Riku Toivo sekä Balazs Sebok kahdesti.

”Pronssiottelu oli pienoiskoossa meidän kauden tärkeimmät pelit ja väärään paikkaan otettiin vääriä jäähyjä. Mutta viimeksi kun tarina (2008) päättyi mestaruuteen, niin edellisellä kaudella jäätiin neljänneksi. Kaikella on aina tarkoitus ja meillä on kristallinkirkkaana tiedossa, mitä pitää tehdä ja miten pitää toimia, että se seuraava askel otetaan”, loi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen uskoa tulevaan.

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...