TUTO vei kärkipelin värikkäiden vaiheiden jälkeen

TUTO Hockey – Ketterä 5-4 VL (1-0, 1-4, 2-0) TILASTOT

TUTO Hockey ja Ketterä tarjosivat Marli Areenan perjantai-illassa kiekkoviihdettä koko rahalla. TUTO tuli otteluun ryminällä, mutta isäntien siirryttyä 2-0 johtoon heräsivät vieraat. Ketterä nousi toisen erän päätteeksi jo 2-4 vierasjohtoon, mutta lopulta TUTO kiri ottelun väkisin tasoihin kolmannessa erässä. Lopulta ottelu ratkesi vasta voittolaukauskilpailussa, jonka TUTO vei nimiinsä. Näin ollen kärkiottelun voitto jäi isännille 5-4 lukemin. Seuraavassa on ottelun kulku ikuistettuna kuvaajamme Shaun Duncanin toimesta. Kuvakoosteen alapuolelta löytyvät ottelukooste, lehdistötilaisuus ja Juho Virtasen haastattelu videomuodossa.

TUTO aloitti ottelun vauhdikkaasti, eikä ketterämpikään Ketterän pelaaja tahtonut pysyä kyydissä

Lopulta TUTOn tulitus tuotti tulosta, kun Juho Virtanen viimeisteli ottelun avausmaalin 1. erän puolivälissä.

Lassi Vanhatalo vei TUTOn 2. erän alussa jo 2-0 johtoon, mutta sitten heräsi vieraat. Tässä Rasmus Hämäläinen
siirtää vieraat jo 2-3 karkumatkalle, kun ottelu oli juuri ylittänyt puolivälin.

Alun hyvän otteen herpaantuminen sai TUTOn valmennuksen huolestumaan.

Ketterä sai puolestaan onnistumisistaan vain lisää virtaa ja 2. erän lopulla vieraat siirtyivät Arttu Rämön maalilla jo
2-4 johtoon

TUTO sai lennokkaan alun 3. erään, kun Niko Ahoniemi viimeisteli 3-4 kavennuksen ylivoimalla reilun minuutin
pelin jälkeen. Tässä Juho Virtanen on viimeistelemässä illan toista osumaansa, jolla TUTO nousi 4-4 tasalukemiin.

Tasoituksen myötä TUTOn vaihtoaitiossa lähdettiin suunnitelemaan seuraavia siirtoja jatkoajalle. Uudet kuviot eivät
kuitenkaan tuottaneet jatkoajalla tulosta, joten ratkaisua haettiin lopulta voittolaukauskilpailusta.

Voittolaukauksissa kentän herra ja hidalgo oli Samu Lonkila, joka pysäytti Ketterän jokaisen yrityksen. Tässä hän
on liimannut Rämön suorituksen räpylään.

Toisessa päässä Niko Ahoniemi viimeisteli ratkaisevan rankkarin imatralaisten maaliin. TUTOlta voittolaukauksissa
onnistui myös Jonne Jantunen.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Tätä herkkua on tarjolla jälleen viikon päästä perjantaina (1.11), kun SaPKo saapuu

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...