TUTO palasi voittokantaan

TUTO Hockey – Hokki 6-2 (2-0, 2-2, 2-0) TILASTOT

TUTO Hockey ja Kajaanin Hokki iskivät yhteen Marli Areenan perjantai-illassa. Vanhojen kiistakumppanien kohtaaminen eteni vahvasti TUTOn ohjaksissa koko illan ajan. Lopulta isännät nappasivat 6-2 voiton ja palasivat voittokantaan kolmen ottelun tauon jälkeen. Seuraavassa on ottelun kohokohdat kuvaajamme Shaun Duncanin ikuistamina.

Samu Lonkila aloitti TUTOn maalilla uuden maskin kera.

Marli Areenalla nähtiin reilu vuoden tauon jälkeen tuttu kaveri numerolla 66,
kun Kalle Valtola saapui viikonlopuksi TUTOn vahvuuteen.

Eetu Elon avattua maalihanat ylivoimalla, oli Jeremi Wehmaksen (kuvassa) vuoro iskeä osuma TUTOlle.
Ja hyvältähän se maalinteko tunnetusti tuntuu.

Hokin Mestis-konkareihin lukeutuva Christoffer Seppelin toi Hokkin maalinpäähän heti toisen erän alussa.

Kauaa Hokki ei kavennusta päässyt juhlimaan, sillä ensimmäisen kotiottelunsa TUTO-paidassa pelannut
Vili-Jesper Koivula siirsi TUTOn uudelleen kahden maalin johtoon.
TUTOlla oli mahdollisuus karata ottelussa lopullisesti toisen erän alussa, mutta maalilla 40 kertaa torjunut
Teemu Seppänen pysäytti Juho Mäkelän rangaistuslaukauksen.
Hokin näkyvimpiin pelaajiin kuulunut kultakypärä Jarkko Harjula näytti,
ettei alkukauden seitsemän maalia ole tulleet sattumalla. Lopulta verkko heilui myös Marli Areenalla.
TUTO lähti kuitenkin toisella erätauolle kahden maalin johdossa, kun illan näkyvin kolmikko Eetu Elo, Juho Virtanen
ja Juho Mäkelä taituroivat TUTOn neljännen osuman Maalista vastasi illan toisellaan Elo (2+1).
Mikke Levo  ja Oskari Siiki kaunistelivat päätöserässä loppulukemiksi 6-2,
ja sekös sai Jere Karlssonin ja Erik Embrichin hymyilemään.

Ottelun jälkeinen haastattelu: Eetu Elo

Lehdistötilaisuus

Ottelukooste

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...