2. puolivälierä: LeKi – TUTO Hockey

0-2 (0-1, 0-0, 0-1)

Tilastot

Otteluvoitot: 1-1

Keskiviikkona yllättävän kotitappion ensimmäisessä puolivälierässä kärsinyt TUTO Hockey ei enää perjantaina antanut LeKin yllättää itseään. Turkulaisryhmä matkusti Lempäälään ja kaivoi Kaapo Kähkösen nollapelin siivittämänä kotiedun takaisin itselleen maalein 0-2.

”Keskiviikon tappion jälkeen kaivettiin aika syvältä tuota meidän pelillistä identiteettiä. Silloin oli työmäärä aika kaukana vaaditusta ja nyt näkyi paljon enemmän jalkoja ja tunnetta, kuten playoffeissa pitääkin olla”, sanoi TUTO-valmentaja Hermanni Vidman ottelun jälkeen.

TUTO pelasikin kurinalaisesti ja meni ajassa 6:50 johtoon Mikko Lehtosen kauden avausosumalla. Lehtosen maali oli ylivoimamaali.

Jalolta kauden kaunein syöttö

Toisessa erässä kotijoukkue LeKi pääsi paremmin peliin mukaan, kun TUTOlle vihellettiin kolme kahden minuutin jäähyä. 32 kertaa ottelussa torjunut Kähkönen oli maalillaan kuitenkin eleetön, eikä antanut lempääläisten yllättää itseään.

Kolmannessa erässä TUTO otti jälleen kuskin paikan itselleen ja Mikko Laine ratkaisi pelin ajassa 44:56. Syötön Laineen maaliin tarjoili upeasti Toni Jalo, jolla tuntui olevan tilanteessa silmät selässään.

”Tämä peli oli hyvä vastaus joukkueelta. Huomenna kun pidetään luisteluvoima ja työmäärä vähintään samalla tasolla kuin tänään, niin hyvä tulee”, Vidman uskoi.

TUTO Hockey ja LeKi kohtaavat Marli Areenalla lauantaina klo 17. Hanki ennakkoon edullisemmat matsiliput TÄSTÄ ja tule kannustamaan TUTO johtoon ottelusarjassa.

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...