TUTO Hockeyn hieno kausi saa päätöksensä pronssiottelussa

KooKoo – TUTO Hockey:
10-1 (2-1, 4-0, 4-0)  TILASTOT

TUTO Hockeyn ja KooKoon neljäs välieräottelu alkoi turkulaisittain hienosti, kun Derek Famulare vei TUTOn johtoon ottelun avauserässä ylivoimalla Ville-Vesa Vainiolan ja Tony Vidgrenin syötöistä.

Heti perään TUTOlla oli tilaisuus siirtyä kahden maalin johtoon, mutta Aki Keinäsen laukaus suuntautui tolppaan.

KooKoo tuli tasoihin ylivoimapelin turvin ja siirtyi vielä ensimmäisen erän lopulla 2-1 johtoon Pasi Salosen maalilla.

Toisessa erässä KooKoo rankaisi TUTOn jäähyistä armotta ja karkasi ylivoimamaalien turvin ratkaisevaan johtoasemaan, eikä TUTO saanut edes tuuria puolelleen omissa maalintekopaikoissaan.

– Bensa loppui, kommentoi Juhani Tamminen lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

Koko ottelussa KooKoo teki peräti kuusi ylivoimaosumaa, joista viisi syntyi kahden miehen ylivoimalla.

TUTOn kausi saa päätöksensä lauantaina pelattavassa pronssiottelussa, jossa TUTO varmasti haluaa poistua kotikaukalostaan kauden 2012-13 osalta viimeistä kertaa voittajana ja mitalit kaulassa.

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...