TUTO hakee tänään Marli Areenalla kolmatta perättäistä voittoa

TUTO Hockey – SaPKo

La 24.9. klo 17.00

Marli Areena

Espoo United kaatui perjantaina lukemin 3-4. Voitokkaan vieraspelin jälkeen TUTO Hockey kohtaa kotikaukalossaan vastustajan Itä-Suomesta. Tänään Marli Areenalla on vastassa SaPKo, joka eilisessä ottelussaan vei lopulta voiton jatkoajalla K-Vantaalta.

TUTO Hockeyn ottelu Espoossa oli eilen varsin erikoinen. Ratkaisevat maalit tehtiin erikoistilanteissa, ylivoimalla ja alivoimalla. Tämä rikkoi pelin rakenteita ja haastoi joukkueen keskittymistä. Selkeä käänne koettiin kuitenkin kolmannessa erässä.

”Alku oli tahmea, mutta saatiin rakennettua peliä. Kolmannessa erässä päästiin kuitenkin parantamaan, ja se näkyi. Voitto tuli”, kommentoi TUTO Hockeyn hyökkääjä Joonas Toivanen perjantain vieraspeliä.

Ottelu lähtikin TUTOn osalta päätöserässä upeaan nousuun, ja pisteet kotiutettiin Turkuun.

Vastassa tuttuakin tutumpi SaPKo

Illan vierasjoukkue on ensimmäistä kauttaan TUTOssa pelaavalle Toivaselle harvinaisen tuttu. Hän on itsekin pelannut SaPKon riveissä useamman kauden.

”Kyllähän tämä tietyn ekstra-latauksen peliin tuo. Olen kuitenkin monta kautta SaPKossa pelannut. Vastassa on tuttuja kavereita”, miettii TUTO-hyökkääjä Toivanen.

Vierasjoukkue liikkuu kaukalossa hyvin, eikä taivu ilman taistelua. SaPKon riveistä löytyy taitavia pelaajia, jotka kamppailevat voitosta.

”Tiedossa on tapahtumarikas peli. Tänään molemmat joukkueet pelaavat vauhdikasta kiekkoa, joten nopeita tilanteita on varmasti tiedossa”, lupailee Toivanen.

”Ja vaikka tuttuja onkin tulossa vastaan, niin mukavahan se on kavereita vastaan pelata”, tiivistää Toivanen lopuksi.

TUTOn kokoonpano SaPKoa vastaan

TUTO Hockey – SaPKo tänään lauantaina klo 17.00 Marli Areenalla. Osta liput alk. 5€ Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ. Tule kannustamaan TUTO voittoon!

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...