TUTO aloitti uuden vuoden voitolla

TUTO Hockey – KeuPa HT

4-3 JA (1-0, 1-2, 1-1, 1-0)

Tilastot

TUTO Hockey ja KeuPa HT tahkosivat sunnuntaina tasaisen kamppailun, jonka TUTO kuitenkin voitti jatkoajan jälkeen maalein 4-3.

”Kyllä se oli aika sekavaa ja aaltoilevaa peliä. Välillä oli tosi hyviä hetkiä kuten kolmas erä, kun alettiin kunnolla laittaa jalkaa toisen eteen ja limppua toiseen päätyyn”, kommentoi TUTOn kapteenina Aki Keinäsen poissa ollessa toiminut Anssi Virkki

”Toinen erä taas tehtiin itselle vaikeaksi. Tehtiin virheitä ja alettiin korjata virheitä virheillä. Se oli aika huono erä.”

Maalien puolesta joukkueet etenivät kuitenkin tasatahtia läpi ottelun, eikä varsinainen peliaika tuonut voittajaa selville. TUTOlta maalinteossa onnistuivat Olli-Pekka Heinimäki, Mikko Laine, jatkoajalla ottelun ratkaissut Kristian Tuohilampi sekä Virkki, joka on ollut viime ajat hurjassa vireessä pistetehtailun osalta.

Linken taikamaila

Otto-Eemeli Linken loukkaantumisen jälkeen Virkki otti Linken mailan käyttöön ja jälki on ollut tuhoisaa. Virkin pistesaldo on tällä hetkellä seitsemän maalia ja 10 syöttöpistettä. KeuPa-ottelussa niin sanottu ”taikamaila” meni kuitenkin poikki.

”Luulen, että se on ollut pelkästään tuosta mailasta kiinni. Ja nyt pahoin pelkään, kun se meni poikki, että mistä löydetään vastaava tuote rinnalle”, Virkki manasi pilke silmäkulmassa.

”Jonkinnäköiset uuden vuoden taiat noihin uusiin mailoihin on nyt sitten tinattava.”

Vaikka tänään pakkipari Keinänen olikin Virkin rinnalta poissa, on hyökkääjästä puolustajaksi siirtyneellä Keinäselläkin ollut oma roolinsa Virkin pistetehtailussa.

”Siinä voi olla sekin, kun ’Keni’ on ollut puolustuspäässä sen verran jämäkkä äijä, että se on jättänyt minulle tilaa siellä toisessa päässä vähän rynnistellä maalille”, hymyili Virkki.

”Mutta hyvin on nyt uponnut ja tuntuu, että joka paikasta menee. Kyllä se siitä pikkuhiljaa loppuu.”

”Hyvällä fiiliksellä jatketaan”

Loppuvuoden juhlapyhät alkavat nyt olla takanapäin ja TUTO majailee Mestiksen sarjataulukossa sijalla kuusi. Virkin mukaan joukkue on valmis siihen, kun taas palataan normaaliin päiväjärjestykseen.

”Tämä sopii meille oikein hyvin. Se on tietysti sama kaikille, mutta nyt kun päästään tuohon arkirytmiin takaisin niin luulen, että saadaan siitä tietty turvallisuus omaan tekemiseen ja tietyllä rytmillä painetaan menemään.”

”Hyvällä fiiliksellä jatketaan ja tuossa on otteluohjelmakin mielestäni suht suotuisa, joten ihan kiva on lähteä kevättä kohti”, Virkki päättää.

TUTO Hockeyn pelit jatkuvat keskiviikkona Tikkurilassa K-Vantaata vastaan ja lauantaina Marli Areenalla Peliittoja vastaan. Lauantain kotipeliin voit hankkia liput kätevästi TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...